Τουρνουά μπιτς-βόλεϊ στο Πανεπιστήμιο Πατρών

Στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου, έγινε την Κυριακή τουρνουά μπιτς-βόλεϊ, στο οποίο συμμετείχαν κορίτσια και αγόρια, της ομάδας Πανεπιστημίου Πατρών, από την Παναχαϊκή και την Ολυμπιάδα.

Συγκεκριμένα συμμετείχαν από το Πανεπιστήμιο Πατρών οι Ελπίδα Παπαδοπούλου, Αθηνά Χάιδα, Αρτεμις Ευθυμίου, Ελένη Ευθυμίου, Μαρία Μικρώνη, Μαριάννα Ζγολόμπη, Βάλια Παναγοπούλου, από την Παναχαϊκή οι Βασιλική Σουγλέρη, Δήμητρα Μητρούλια, Ελένη Μανέτα, Ειρήνη Κεχαγιά, Θάλεια Κάτση, Χαρά Πανάκη, Ελισσάβετ Σμπόρα , Αϊνόη Χουμουρίτη, Μυρτώ Αποστολοπούλου, Σοφία Κασπίρη, Μυρτώ Κασπίρη, Μαριάνθη Μπιλή, Ιόνη Μαυροθαλασσίτη, Θωμάς Χουμουρίτης, Βασίλης Μανέτας και από την Ολυμπιάδα η Ηρώ Τσουμάνη.

Από τα μέλη Ε.Ε.Π. του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου ανακοινώθηκε η πραγματοποίηση δυο επίσης αθλητικών συναντήσεων των αθλητικών ακαδημιών του Πανεπιστημίου για το Σάββατο 14 Ιουνίου, στο ποδόσφαιρο στις κατηγορίες προ τζούνιο και τζούνιορ και στο τένις.

Είσαι Πρωτοετής; Μείνετε Συντονισμένοι στα «Φοιτητικά Νέα» καθώς μέσα από την ροή ειδήσεων της αρχικής σελίδας foititikanea.gr θα σας ενημερώσουν για την διαδικασία έκδοσης φοιτητικού πάσου, φοιτητικών συγγραμμάτων, δωρεάν σίτισης, δωρεάν στέγασης, φοιτητικών επιδομάτων, διαδικασία μετεγγραφών κτλ. Συντονίσου στην κεντρική σελίδα ενημέρωσης των φοιτητών στο facebook Φοιτητικά Νέα - Foititikanea.gr για να ενημερώνεσαι για τα σημαντικότερα νέα που σε αφορούν και για όλα τα τελευταία νέα στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom.


Οι αθλητικές ακαδημίες του Πανεπιστημίου Πατρών, ολοκληρώνουν τον προπονητικό κύκλο και προγραμματίζεται η έναρξή τους από τη Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου, στο ποδόσφαιρο, στην κολύμβηση, στο βόλεϊ, στο τένις και σε οποιοδήποτε άλλο άθλημα υπάρξει εκδήλωση ενδιαφέροντος.

Πληροφορίες καθημερινά στο Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο και στο τηλέφωνο 2610993055

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ Σχολής Επιστημών Υγείας Παν. Πατρών