Ξενάγηση στα...φοιτητικά "μυστικά" - Ευρωπαίοι φοιτητές... "γεμίζουν" το Πανεπιστήμιο Πατρών για το επόμενο εξάμηνο!

Τις ακαδημαϊκές ομορφιές του Πανεπιστημίου της Πάτρας και τα...φοιτητικά μυστικά της πόλης έχουν την ευκαιρία  να γνωρίσουν το επόμενο διάστημα δεκάδες φοιτητές απο 19 χώρες της Ευρώπης που φιλοξενούνται απο το ΑΕΙ στο πλαίσιο του προγράμματος  Erasmus+

Το γραφείο διεθνών σχέσεων του Πανεπιστημίου Πατρών και η επιτροπή Erasmus+ με μια φιλόξενη και «ζωντανή» γιορτή υποδέχθηκαν χθες τους εισερχόμενους φοιτητές που φιλοξενούνται στο Πανεπιστήμιό μας με το πρόγραμμα Erasmus+ το τρέχον εξάμηνο.

Συνολικά, την περίοδο αυτή εκπαιδεύονται στο Πανεπιστημιακό Ίδρυμα της Πάτρας, 57 φοιτητές, προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί, προερχόμενοι από 19 χώρες της Ευρώπης.

Ακολούθησε τα Φοιτητικά Νέα και στο Viber! Πατήστε εδώ για να μπείτε στην ομάδα μας! Ακόμη, μην ξεχνάς να επισκέπτεσαι καθημερινά τα Φοιτητικά Νέα πατώντας www.foititikanea.gr για να μην σου ξεφεύγει κανένα νέο.


Μεγαλύτερη εισερχόμενη κινητικότητα εμφανίζουν τα Τμήματα Διοίκησης Επιχειρήσεων, Φιλολογίας, Μηχανολόγων & Αεροναυπηγών Μηχανικών, Φαρμακευτικής, ενώ ακολουθούν τα Τμήματα: Μηχανικών Η/Υ, Ηλεκτρολόγων Μηχ/κων, ΠΤΔΕ, Αρχιτεκτόνων, Βιολογίας, Οικονομικών Επιστημών Μαθηματικών, Ιατρικής, Γεωλογίας και ΤΕΕΑΠΗ.

Η υποδοχή των ξένων φοιτητών έγινε στο πανεπιστημιακό εστιατόριο «Πάρκο της Ειρήνης» και στο ζεστό κλίμα της εκδήλωσης συνέβαλαν οι φοιτητές και οι ηχολήπτες του Ρ/Σ του Πανεπιστημίου με τη μουσική τους παρέμβαση, αλλά και ο σύλλογος φοιτητών Erasmus ESN (Erasmus Student Network) UOPA, ο οποίος και ανέλαβε να εγκλιματίσει τους νέους μας φιλοξενούμενους στο Πανεπιστήμιο αλλά και στην πόλη της Πάτρας.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr