Πανεπιστήμιο Πατρών: Διεθνής συνεργασία του Τμήματος Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών Μηχανικών

Πανεπιστήμιο Πατρών: Διεθνής συνεργασία του Τμήματος Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών Μηχανικών

Το Εργαστήριο Τεχνικής Μηχανικής και Ταλαντώσεων του Τμήματος Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών Μηχανικών, στο πλαίσιο της εξωστρέφειας, της δημιουργίας συνεργειών και της κινητικότητας στον χώρο της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, υπέγραψε Μνημόνιο Συνεργασίας (Memorandum of Understanding) με το Technische Universität Dresden, και συγκεκριμένα με το Institute of Lightweight Engineering and Polymer Technology. Το MoU έχει σκοπό να προάγει:

1. Την κινητικότητα προπτυχιακών και μεταπτυχιακών φοιτητών, με σκοπό την έρευνα και την εκπαίδευση,

Είσαι Πρωτοετής; Μείνετε Συντονισμένοι στα «Φοιτητικά Νέα» καθώς μέσα από την ροή ειδήσεων της αρχικής σελίδας foititikanea.gr θα σας ενημερώσουν για την διαδικασία έκδοσης φοιτητικού πάσου, φοιτητικών συγγραμμάτων, δωρεάν σίτισης, δωρεάν στέγασης, φοιτητικών επιδομάτων, διαδικασία μετεγγραφών κτλ. Συντονίσου στην κεντρική σελίδα ενημέρωσης των φοιτητών στο facebook Φοιτητικά Νέα - Foititikanea.gr για να ενημερώνεσαι για τα σημαντικότερα νέα που σε αφορούν και για όλα τα τελευταία νέα στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom.


2. Την ανάπτυξη κοινών ερευνητικών έργων και μαθημάτων με ανταλλαγή φοιτητών σε μεταπτυχιακό και διδακτορικό επίπεδο,

3. Την ανταλλαγή ερευνητών με σκοπό: α) τη διεξαγωγή κοινών συνεδρίων, σεμιναρίων και Εξειδικευμένων Σχολείων, και β) την πραγματοποίηση επισκέψεων και κοινών ερευνητικών συναντήσεων,

4.Την κοινή προσπάθεια για διεξαγωγή επιστημονικών εκδηλώσεων,

5. Την κοινή προετοιμασία δημοσιεύσεων σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά. 

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ Σχολής Επιστημών Υγείας Παν. Πατρών