Στοχοποιούν τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών - Τι απαντά στις απειλές

Στοχοποιούν τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών - Τι απαντά στις απειλές

Άγνωστοι γέμισαν το Πανεπιστήμιο Πατρών με συνθήματα εναντίον του πρύτανη Χρήστου Μπούρα, προκαλώντας σωρεία ερωτηματικών για αυτή την απαράδεκτη κίνηση.

Όπως αναφέρει ο Πρύτανης «τα συνθήματα γράφτηκαν στην είσοδο του Πανεπιστημίου κι εκεί που παρκάρω το αυτοκίνητο μου. Εικάζω ότι η επίθεση έγινε σε συνέχεια μίας συνέντευξης που έδωσα και είπα ότι θα σπάσουμε το άβατο της φοιτητικής εστίας. Φοιτητές που είναι φαντάσματα θα δώσουν τα δωμάτια για αυτούς που τα δικαιούνται. Δε θα σταματήσω, θα φτάσω μέχρι τέλους γιατί η φοιτητική εστία είναι για αυτούς που σπουδάζουν».

Ακολούθησε τα Φοιτητικά Νέα και στο Google News! Πατήστε εδώ.


Η ανάρτησή του στο facebook:

«Η Δημοκρατία στο Πανεπιστήμιο ΔΕΝ εκφοβίζεται ούτε τρομοκρατείται!!! Σε συνέχεια της συνέντευξης για τις Φοιτητικές Εστίες οι “γνωστοί” φόρεσαν τις κουκούλες του φόβου τους και έδειξαν τη νοοτροπία τους. Η Σύγκλητος και ο Πρύτανης τους καλούν να βγάλουν τις κουκούλες και να εκφράσουν τις απόψεις τους, όπως συμβαίνει στις Δημοκρατίες. Όπως είναι γνωστό η Σύγκλητος έχει καλέσει εκπροσώπους τους να εκφράσουν τις απόψεις τους, πράγμα που αρνούνται.

Οι αποφάσεις λαμβάνονται στην Αρχή της Πλειοψηφίας με απόλυτο Σεβασμό στις απόψεις της Μειοψηφίας. Εκφάνσεις όμως οποιαδήποτε μορφής βίας δεν είναι αποδεκτές! Προσωπικά ΔΕΝ φοβάμαι τίποτα και κανέναν και θα δώσω όλες τις δυνάμεις μου για καλύτερη Φοιτητική Μέριμνα χωρίς άβατα και σκοτεινές και γκρίζες γωνιές. Όλα στο Φως!!!»

Οι φωτογραφίες που ανάρτησε ο Πρύτανης:

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr