Βανδαλισμούς στην Ιατρική σχολή καταγγέλλει η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πάτρας (ΦΩΤΟ)

Βανδαλισμούς στην Ιατρική σχολή καταγγέλλει η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ

Βανδαλισμούς στο χώρο της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών καταγγέλλει η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Ιατρικής Πάτρας στα «Φοιτητικά Νέα».

Αναλυτικά αναφέρει:

Ακολούθησε τα Φοιτητικά Νέα και στο Google News! Πατήστε εδώ.


«Ένα ακόμα περιστατικό που μόνο περήφανους δεν μας κάνει να νιώθουμε, σημειώθηκε στο χώρο του Τμήματος μας, την Τετάρτη 6 Απριλίου. Οι συνήθεις γνωστοί-άγνωστοι προκαλούν για ακόμα μια φορά με τη στάση τους στους χώρους της Ιατρικής σχολής, αυτή τη φορά ξεπερνώντας κάθε όριο.  

Την Τετάρτη, κάποιοι αποφάσισαν να βανδαλίσουν το τραπεζάκι της παράταξης μας έξω από τα αμφιθέατρα. Είναι τόσο το ενδιαφέρον τους για τους φοιτητές του Τμήματος μας, όπου εκτός από το τραπεζάκι που κατέστρεψαν, εξαφανίστηκε και το ενημερωτικό υλικό που υπήρχε επάνω στη διάθεση των φοιτητών καθώς και οι ανακοινώσεις για τα προτεινόμενα συγγράμματα στους πίνακες που αντιστοιχούν στην ΔΑΠ-ΝΔΦΚ σύμφωνα με απόφαση του Συλλόγου.

Ως ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, καταγγέλουμε τη συγκεκριμένη ενέργεια και δεν θα επιτρέψουμε να συμβεί κάτι αντίστοιχο ξανά. Η ελευθερία της έκφρασης και της ενημέρωσης είναι αδιαμφισβήτητο δικαίωμα όλων μας και έτσι θα παραμείνει».

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr