Παραμένει η ατέλειωτη ουρά των φοιτητών στη λέσχη του Πανεπιστημίου Πατρών (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Παραμένει η ατέλειωτη ουρά των φοιτητών στη λέσχη του Πανεπιστημίου Πατρών (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Πανεπιστήμιο Πατρών: Παρά τις προσπάθειες του Πρύτανη για την ελαχιστοποίηση του συνωστισμού που σημειώνεται το τελευταίο διάστημα τις ώρες σίτισης. Όπως φαίνονται στις νέες σημερινές φωτογραφίες του «Φοιτητικά Νέα» ατέλειωτη ουρά σχηματίστηκε για μια ακόμα φορά μέσα και έξω από τη λέσχη του Πανεπιστημίου Πατρών από φοιτητές.

Όπως φαίνονται στις νέες φωτογραφίες του «Φοιτητικά Νέα» ατέλειωτη ουρά σχηματίστηκε για μια ακόμα φορά μέσα και έξω από τη λέσχη του Πανεπιστημίου Πατρών από φοιτητές που περίμεναν για να παραλάβουν μια μερίδα φαγητού.


Ακολούθησε τα Φοιτητικά Νέα και στο Viber! Πατήστε εδώ για να μπείτε στην ομάδα μας!

Η Πρυτανική Αρχή του Ιδρύματος ενημέρωσε σήμερα νωρίς το πρωί ότι «όσα κρούσματα έχουν παρουσιαστεί μεταξύ φοιτητών είναι με ήπια συμπτώματα». Ερώτημα που λαμβάνουν τα «Φοιτητικά Νέα» από φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών είναι κατά πόσον τα κρούσματα αυτά έχουν παρευρεθεί στον χώρο της λέσχης για να σιτιστούν και εάν ναι που βρίσκεται η διαδικασία ιχνηλάτησης μεταξύ των σιτιζόμενων φοιτητών.

Μετά τις εικόνες που δημοσιεύθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα στα «Φοιτητικά Νέα» για την "Απέραντη ουρά για ένα πιάτο φαγητό στην εστία του Πανεπιστημίου Πατρών (ΦΩΤΟ)" ο Πρύτανης του Ιδρύματος Χρήστος Μπούρας δήλωσε συγκεκριμένα πως "η κατάσταση αυτή δεν μας τιμά" και προχώρησε άμεσα σε ενέργειες που εφαρμόστηκαν από χθες με στόχο την μείωση του συνωστισμού που σημειώνεται κατά τις ώρες αιχμής στο φοιτητικό εστιατόριο του Πανεπιστημιακού Ιδρύματος.

Οι αλλαγές προέβλεπαν ότι: Από την Δευτέρα 25/10 το ωράριο σίτισης όλων των φοιτητών στο εστιατόριο της ΦΕΠ θα είναι 12.00 – 16.30. Εντός του εστιατορίου θα μπορούν να σιτίζονται μόνο οι εμβολιασμένοι ενώ οι ανεμβολίαστοι θα λαμβάνουν το φαγητό τους σε πακέτο. Επίσης ο Αντιπρύτανης Καθ. Μ. Μαραγκός με μήνυμα του ζήτησε από τους Προέδρους: "Παράκληση όπως υπάρχει τουλάχιστον μία (1) ώρα κενού στην εκπαιδευτική διαδικασία, μεταξύ των ωρών 12:00 έως 16:30, προκειμένου οι φοιτητές να έχουν τη δυνατότητα να λαμβάνουν το μεσημεριανό τους γεύμα." Ταυτόχρονα θα ζητήσουμε απο το ΙΝΕΔΙΒΙΜ που διαχειρίζεται την ΦΕΠ, να ενισχύσει το προσωπικό, ανέφερε ο Πρύτανης.   

Δείτε παρακάτω τις σημερινές εικόνες που πάρθηκαν το μεσημέρι κατά το διάστημα 13:05-13:10 με τους φοιτητές να περιμένουν μαζικά χωρίς αποστάσεις για να παραλάβουν μια μερίδα φαγητού.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr