Το Πανεπιστήμιο Πατρών αποφάσισε την μετάθεση της ημερομηνίας έναρξης των μαθημάτων!

Το Πανεπιστήμιο Πατρών αποφάσισε την μετάθεση της ημερομηνίας έναρξης των μαθημάτων

Πανεπιστήμιο Πατρών: Μεταφορά ημερομηνίας έναρξης των μαθημάτων χειμερινού εξαμήνου ακαδ. έτους 2021-2022 για το Πανεπιστήμιο Πατρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Φοιτητικά Νέα» η μετάθεση της ημερομηνίας έναρξης των μαθημάτων έγινε για την καλύτερη προετοιμασία του Πανεπιστημίου.

Ακολούθησε τα Φοιτητικά Νέα και στο Viber! Πατήστε εδώ για να μπείτε στην ομάδα μας! Ακόμη, μην ξεχνάς να επισκέπτεσαι καθημερινά τα Φοιτητικά Νέα πατώντας www.foititikanea.gr για να μην σου ξεφεύγει κανένα νέο.


Τα «Φοιτητικά Νέα» ενημερώνουν τη φοιτητική κοινότητα του Ιδρύματος ότι η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Πατρών αποφάσισε την τροποποίηση της ημερομηνίας έναρξης των μαθημάτων του χειμερινού εξαμήνου του ακαδημαϊκού έτους 2021-2022. Πιο αναλυτικά από την αρχική ημερομηνία έναρξης των μαθημάτων που ήταν η 4η Οκτωβρίου 2021 ως νέα ημερομηνία έναρξης των μαθημάτων ορίστηκε η 11η Οκτωβρίου 2021.

Την σελίδα ενημέρωσης των Φοιτητών του Πανεπιστημίου Πατρών για τα σημαντικότερα φοιτητικά νέα του Πανεπιστημίου μπορείτε να την δείτε εδώ. 

Η αντίδραση του Πρύτανη του Παν/μίου Πατρών στο χαρακτηρισμό του "σκυλί" από φοιτητές

Πόσοι έχουν εμβολιαστεί στο Πανεπιστήμιο Πατρών - Τι επισημαίνει ο Πρύτανης

Πανεπιστήμιο Πατρών: Οι νέοι Πρόεδροι των Τμημάτων και Κοσμήτορες των Σχολών

Η ΑΠΟΦΑΣΗ για το πώς θα ανοίξουν τα Πανεπιστήμια αρχές Οκτωβρίου (ΠΡΟΣΟΧΗ)

ΑΠΟΦΑΣΗ: Υποχρεωτικά δια ζώσης τα μαθήματα στα Πανεπιστήμια!

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr