Πανεπιστήμιο Πατρών: Δια ζώσης από 1η Οκτωβρίου η εκπαιδευτική διαδικασία

 

ΕΝΟΤΗΤΕΣ

Πανεπιστήμιο Πατρών: Δια ζώσης από 1η Οκτωβρίου η εκπαιδευτική διαδικασία για το νέο ακαδημαϊκό έτος 2021-2022

Πανεπιστήμιο Πατρών: Εξ’ αποστάσεως οι εξετάσεις Σεπτεμβρίου 2021 και δια ζώσης η εκπαιδευτική διαδικασία του νέου ακαδ. έτους 2021/22 - Διευκρινίσεις για τις λειτουργία των ΑΕΙ σύμφωνα με τα μέτρα πρόληψης/ προστασίας από τον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας η διεξαγωγή των εξετάσεων κατά την επαναληπτική εξεταστική περίοδο του Σεπτεμβρίου για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021 θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τους όρους που ίσχυσαν και κατά την εξεταστική του εαρινού εξαμήνου 2021.

Από 1/10/2021 η εκπαιδευτική διαδικασία για το νέο ακαδημαϊκό έτος 2021-2022 στα ΑΕΙ θα πραγματοποιείται δια ζώσης. Το σύνολο των μελών της ακαδημαϊκής κοινότητας (μέλη ΔΕΠ, φοιτητές, διοικητικό προσωπικό κλπ), καθώς και όσοι εισέρχονται στους χώρους των ΑΕΙ, οφείλουν να είναι κάτοχοι είτε πιστοποιητικού εμβολιασμού είτε πιστοποιητικού νόσησης είτε βεβαίωσης αρνητικού αποτελέσματος εργαστηριακών ελέγχων, σύμφωνα με τα όσα ορίζονται στην εκάστοτε ΚΥΑ που εκδίδεται και αφορά στα έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού. Για την εξειδίκευση της αναλυτικής διαδικασίας επιστροφής των φοιτητών θα υπάρξει σχετική ενημέρωση, για να μείνετε συντονισμένοι πατήστε εδώ.

Όσον αφορά στην πρακτική άσκηση φοιτητών σε φορείς του δημόσιου ή ιδιωτικού τομέα, εφαρμόζονται τα μέτρα προστασίας που ισχύουν για τους εργαζόμενους κάθε φορέα αντίστοιχα, δυνάμει σχετικών αποφάσεων.

Πρύτανης ΑΕΙ: Προσεχώς οι ανακοινώσεις για τον τρόπο ελέγχου των φοιτητών στα Πανεπιστήμια

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.