Παν. Πατρών: Συνεργασία Μηχανολόγων & Αεροναυπηγών Μηχανικών με την 117 Πτέρυγας Μάχης

Παν. Πατρών: Συνεργασία μεταξύ του Τμήματος Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών Μηχανικών και της 117 Πτέρυγας Μάχης

Μνημόνιο συνεργασίας (MoU) υπεγράφη χθες στο Πανεπιστήμιο Πατρών μεταξύ του Τμήματος Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών Μηχανικών και της 117 Πτέρυγας Μάχης.

Μνημόνιο συνεργασίας υπεγράφη χθες 19 Ιουλίου 2021 και ώρα 12:30 μ.μ. στο Πανεπιστήμιο Πατρών μεταξύ του Τμήματος Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών Μηχανικών του ΠΠ και της 117 Πτέρυγας Μάχης.


Το Μνημόνιο Συνεργασίας το οποίο θα εκτείνεται σε συνεργασίες στο εκπαιδευτικό, επιστημονικό και ερευνητικό πεδίο υπεγράφη, στην αίθουσα της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Πατρών από τον Πρύτανη Καθηγητή Χρήστο Μπούρα ως αρμόδιο εκπρόσωπο του Τμήματος Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών και από τον Διοικητή της 117 Πτέρυγας Μάχης Σμηνάρχου κ. Άγγελου Καλλιγαρίδη.

Πριν την υπογραφή του μνημονίου προηγήθηκε μια μικρή τελετή ενταγμένη στο υγειονομικό πρωτόκολλο της αυστηρής τήρησης των μέτρων προστασίας από την νόσο Covid 19.

Στην τελετή συμμετείχαν επίσης ο Αντιπρύτανης Έρευνας και Ανάπτυξης Καθηγητής Π. Δημόπουλος, ο Πρόεδρος του Τμήματος Μηχανολόγων & Αεροναυπηγών Μηχανικών, Καθηγητής Βασίλειος Κωστόπουλος και μέλη ΔΕΠ του Τμήματος Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών Μηχανικών.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr