Κινητοποίηση φοιτητών στο κέντρο της Πάτρας (ΦΩΤΟ)

Κινητοποίηση φοιτητών στο κέντρο της Πάτρας

Σήμερα, Τρίτη 23/2/21, το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε κινητοποίηση φοιτητών στο κέντρο της Πάτρας με αφορμή "την απαράδεκτη καταστολή σε βάρος Φοιτητικών Συλλόγων στο ΑΠΘ".

Συγκεκριμένα στην κινητοποίηση καλούσαν οι Φοιτητικοί Σύλλογοι Μηχανολόγων Μηχανικών, Μηχανικών Η/Υ, Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, ΣΤΕΦ, Φαρμακευτικής, ΣΕΥΠ, Διοίκησης Επιχειρήσεων, ΣΔΟ και ο Σύλλογος Οικότροφων Φοιτητών Εστίας Πανεπιστημίου Πατρών.

Ακολούθησε τα Φοιτητικά Νέα και στο Google News! Πατήστε εδώ.


Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση:

"Οι φοιτητές διαδήλωσαν και φώναξαν δυνατά συνθήματα όπως «με ΜΑΤ και βία δεν γίνεται παιδεία», «Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ μαζί, δίδακτρα μας έφεραν και καταστολή» και «πήρανε το άσυλο χτυπούν τους φοιτητές, για να μπαινοβγαίνουν οι πολυεθνικές».

Με αυτόν τον τρόπο, οι Φοιτητικοί Σύλλογοι έστειλαν το μήνυμα ότι η ένταση της καταστολής δεν θα περάσει και ότι θα συνεχίσουν τον αγώνα τους απέναντι στην πολιτική που στερεί τα δικαιώματα των φοιτητών ενώ παράλληλα εντείνει την καταστολή γιατί τους θέλει με σκυμμένο το κεφάλι.

Οι Φοιτητικοί Σύλλογοι οργανώνουν τη συζήτηση για την επιτυχία του Φοιτητικού Συλλαλητηρίου που έχει οριστεί για την Πέμπτη 1 μ.μ. στην πλατεία Γεωργίου, ώστε να ακουστούν δυνατά τα δίκαια αιτήματα των φοιτητών και να διεκδικήσουν να ανοίξουν οι σχολές τους με όλα τα μετά προστασίας της υγείας."

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr