Στον πρωθυπουργό καταφεύγουν, λόγω κατάληψης, οι γονείς φοιτητών των Ηλεκτρολόγων Πατρών

Στον πρωθυπουργό καταφεύγουν, σύμφωνα με την «Καθημερινή», γονείς φοιτητών του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών, ζητώντας τη συνδρομή του για να αντιμετωπιστεί η κατάληψη της σχολής, που διαρκεί επτά εβδομάδες, με κίνδυνο να χαθεί το εξάμηνο.

Κατάληψη για έβδομη συνεχή εβδομάδα

Θα παραμείνει υπό κατάληψη για έβδομη συνεχή εβδομάδα το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Τ/Υ του Πανεπιστημίου Πατρών σύμφωνα με την συνέλευση που πραγματοποιήθηκε σήμερα, 26/11/14. Το Τμήμα συγκεκριμένα θα τελεί υπό κατάληψη κατά το διάστημα 26/11-03/12/2014, όπου και θα πραγματοποιηθεί νέα γενική συνέλευση των φοιτητών στις 13:00.

Ακολούθησε τα Φοιτητικά Νέα και στο Viber! Πατήστε εδώ για να μπείτε στην ομάδα μας! Ακόμη, μην ξεχνάς να επισκέπτεσαι καθημερινά τα Φοιτητικά Νέα πατώντας www.foititikanea.gr για να μην σου ξεφεύγει κανένα νέο.


Υπαρκτός, πλέον, είναι ο κίνδυνος απώλειας του εξαμήνου των φοιτητών του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Πάτρας, μετά την (ήδη) χαμένη εξεταστική περίοδο του φθινοπώρου.

Διαβάστε Επίσης: 

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr