Κατάληψη αποφάσισε το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών - Χάνεται το εξάμηνο!!

Θα παραμείνει υπό κατάληψη για έβδομη συνεχή εβδομάδα το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Τ/Υ του Πανεπιστημίου Πατρών σύμφωνα με την συνέλευση που πραγματοποιήθηκε σήμερα, 26/11/14. Το Τμήμα συγκεκριμένα θα τελεί υπό κατάληψη κατά το διάστημα 26/11-03/12/2014, όπου και θα πραγματοποιηθεί νέα γενική συνέλευση των φοιτητών στις 13:00.

Υπαρκτός, πλέον, είναι ο κίνδυνος απώλειας του εξαμήνου των φοιτητών του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Πάτρας, μετά την (ήδη) χαμένη εξεταστική περίοδο του φθινοπώρου, επισημαίνουν σε ανακοίνωσή τους, που εξέδωσαν πριν από δύο βδομάδες, η πρύτανης του ιδρύματος, ο κοσμήτορας της σχολής και ο πρόεδρος του τμήματος.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσαν, «η εξεταστική περίοδος του χειμερινού εξαμήνου του ακαδημαϊκού έτους 2014-15 έχει απωλεσθεί και πως η περαιτέρω απώλεια εκπαιδευτικού έργου πέραν της 19ης Νοεμβρίου συνιστά απώλεια και του τρέχοντος εξαμήνου».

Ακολούθησε τα Φοιτητικά Νέα και στο Viber! Πατήστε εδώ για να μπείτε στην ομάδα μας! Ακόμη, μην ξεχνάς να επισκέπτεσαι καθημερινά τα Φοιτητικά Νέα πατώντας www.foititikanea.gr για να μην σου ξεφεύγει κανένα νέο.


H Απόφαση της συνέλευσης του συλλόγου έχει ως εξής:

ΣΕΚ : 218

ΜΑΣ : 114

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ : 97

(Η ΔΑΠ απέσυρε το πλαίσιό της και στήριξε το ανεξάρτητο)

Πλαίσιο ΣΕΚ: 

-Συνέχιση κατάληψης σχολής μέχρι την Τετάρτη 3/12 και συνέλευση την ίδια μέρα στη 13:00

-Απαίτηση ανακοίνωσης από τον Πρόεδρο της σχολής και τα μέλη ΔΕΠ για μη εφαρμογή του ορίου δήλωσης μαθημάτων στη σχολή μας

-Κάλεσμα ως ΦΣ σε όλα τα μέλη ΔΕΠ σε ανοιχτή συζήτηση στο αμφιθέατρο ΑΑ την Παρασκευή 28/11 στις 11.00 σε όλα τα μέλη ΔΕΠ του τμήματος για τα ζητήματα του τελευταίου διαστήματος 

-Στο φόντο της επερχόμενης δυσλειτουργίας του πανεπιστημίου λόγω των απολύσεων των διοικητικών γίνεται κάλεσμα σε κατάληψη της πρυτανείας απο τη Δευτέρα 1/12 έως την Τετάρτη 3/12 μαζί με τους υπόλοιπους ΦΣ. Απαιτούμε ανακοίνωση για τα ζητήματα που αφορούν το σύνολο της πανεπιστημιακής κοινότητας και ιδιαίτερα για τα ζητήματα των διαγραφών, του οργανισμού και της επέκτασης του εξαμήνου στο τμήμα μας

-Απαίτηση να γίνει διπλή εξεταστική για όλους του φοιτητές και φέτος

-Κάλεσμα σε συμμετοχή στην πανεργατική απεργία την Πέμπτη 27/11 σε συντονισμό με άλλους φορείς, σωματεία, συλλόγους, καθώς και στην προσυγκέντρωση των φοιτητικών συλλόγων στις 09.30 από το Παράρτημα για την πορεία.

Πότε χάνεται το εξάμηνο στα Πανεπιστήμια και ΤΕΙ σύμφωνα με το νόμο!

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr