Υποδοχή πρωτοετών φοιτητών στη Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Πατρών

Υποδοχή πρωτοετών φοιτητών στη Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Πατρών

Η Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης του Πανεπιστημίου Πατρών (ΒΚΠ) οργανώνει -ψηφιακά- τέσσερις υποδοχές πρωτοετών φοιτητών στις οποίες θα παρουσιαστεί -σύντομα και περιεκτικά- ο τρόπος λειτουργίας της.

Ειδικότερα, θα παρουσιαστούν ο τρόπος έκδοσης κάρτας μέλους, ο κανονισμός για την κυκλοφορία υλικού, οι συλλογές της Βιβλιοθήκης και η ειδική λειτουργία της σε συνθήκες κορωνοϊού.


Ακολούθησε τα Φοιτητικά Νέα και στο Viber! Πατήστε εδώ για να μπείτε στην ομάδα μας! Ακόμη, μην ξεχνάς να επισκέπτεσαι καθημερινά τα Φοιτητικά Νέα πατώντας www.foititikanea.gr για να μην σου ξεφεύγει κανένα νέο.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να καταθέσουν ερωτήσεις, ενώ θα υπάρξει κλήρωση για ένα back-pack μεταφοράς Η/Υ δώρο.

Οι ψηφιακές υποδοχές θα γίνουν στην πλατφόρμα Skype for Business που χρησιμοποιείται ήδη από το Πανεπιστήμιο Πατρών για την παροχή εξ αποστάσεως εκπαίδευση τις ακόλουθες ημερομηνίες και ώρες:

  • 9 Οκτωβρίου, 12.00-12.30
  • 16 Οκτωβρίου, 10.00-10.30
  • 23 Οκτωβρίου, 12.00-12.30
  • 30 Οκτωβρίου, 10.00-10.30

Η εγγραφή γίνεται στην ιστοσελίδα https://library.upatras.gr/news/studentsguidance.

Οι οδηγοί χρήσης του συστήματος για όσους παρακολουθήσουν κάποια από τις υποδοχές αυτές διατίθενται από τον δικτυακό τόπο https://sfb.sites.upnet.gr/stu-attendee/.

Πληροφορίες για τις εγγραφές των φοιτητών μπορείτε να δείτε εδώ.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα που αφορούν τους Πρωτοετείς.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr