Κατάληψη αποφάσισαν οι φοιτητές του Τμήματος Χημείας του Πανεπιστημίου Πατρών

Σύμφωνα με απόφαση του συλλόγου των φοιτητών του Πανεπιστημίου Πατρών η οποία κατατέθηκε στη Γραμματεία του Τμήματος Χημείας, το Τμήμα θα τελεί υπό κατάληψη κατά το διάστημα 13-17/11.

Επίσης στις 24/11 θα πραγματοποιηθεί νέα γενική συνέλευση των φοιτητών στο ΑΘΕ 10 και ώρα 11.00 π.μ.

Μπροστά στον κίνδυνο αναστολής της Διοικητικής Λειτουργίας του βρίσκεται το Πανεπιστήμιο Πατρών!

Ακολούθησε τα Φοιτητικά Νέα και στο Viber! Πατήστε εδώ για να μπείτε στην ομάδα μας!


Μπροστά στον κίνδυνο αναστολής της Διοικητικής Λειτουργίας του βρίσκεται το Πανεπιστήμιο Πατρών εξαιτίας των προβλημάτων που έχουν ανακύψει τον τελευταίο χρόνο μετά την διαθεσιμότητα υπαλλήλων.

Όπως επεσήμαναν σήμερα στη διάρκεια συνέντευξης τύπου η Πρύτανις και οι εκπρόσωποι του συλλόγου Διοικητικού Προσωπικού του Πανεπιστημίου Πατρών και όπως γράφει το thebest, το Πανεπιστήμιο της Πάτρας έχει φθάσει στα όριά του.

Όπως τόνισαν το Ίδρυμα για να μπορέσει να έχει μία σωστή λειτουργία, σύμφωνα με τα όσα έχει κατά καιρούς υποστηρίξει ο Σύλλογος πρέπει να έχει πάνω 600 υπαλλήλους και αυτή την στιγμή μετά το κύμα της διαθεσιμότητας που έχει επέλθει είναι εργάζονται λιγότεροι από 350.

Η συνέντευξη τύπου εντασσόταν στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων που έχει αποφασίσει ο Σύλλογος ότι θα γίνουν, θεωρώντας ότι η κυβέρνηση και υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος δεν έχουν τηρήσει τις υποσχέσεις τους, την στιγμή του η λειτουργία του Ανώτατου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος βρίσκεται σε κίνδυνο, λόγω έλλειψης έμψυχου δυναμικού.

Διαβάστε περισσότερα νέα για το Πανεπιστήμιο Πατρών ΕΔΩ

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr