Μπροστά στον κίνδυνο αναστολής της Διοικητικής Λειτουργίας του βρίσκεται το Πανεπιστήμιο Πατρών!

Μπροστά στον κίνδυνο αναστολής της Διοικητικής Λειτουργίας του βρίσκεται το Πανεπιστήμιο Πατρών εξαιτίας των προβλημάτων που έχουν ανακύψει τον τελευταίο χρόνο μετά την διαθεσιμότητα υπαλλήλων.

Όπως επεσήμαναν σήμερα στη διάρκεια συνέντευξης τύπου η Πρύτανις και οι εκπρόσωποι του συλλόγου Διοικητικού Προσωπικού του Πανεπιστημίου Πατρών και όπως γράφει το thebest, το Πανεπιστήμιο της Πάτρας έχει φθάσει στα όριά του.

Όπως τόνισαν το Ίδρυμα για να μπορέσει να έχει μία σωστή λειτουργία, σύμφωνα με τα όσα έχει κατά καιρούς υποστηρίξει ο Σύλλογος πρέπει να έχει πάνω 600 υπαλλήλους και αυτή την στιγμή μετά το κύμα της διαθεσιμότητας που έχει επέλθει είναι εργάζονται λιγότεροι από 350.

Ακολούθησε τα Φοιτητικά Νέα και στο Viber! Πατήστε εδώ για να μπείτε στην ομάδα μας!


Η συνέντευξη τύπου εντασσόταν στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων που έχει αποφασίσει ο Σύλλογος ότι θα γίνουν, θεωρώντας ότι η κυβέρνηση και υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος δεν έχουν τηρήσει τις υποσχέσεις τους, την στιγμή του η λειτουργία του Ανώτατου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος βρίσκεται σε κίνδυνο, λόγω έλλειψης έμψυχου δυναμικού.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr