Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εθελοντική αιμοδοσία στο Πανεπιστήμιο Πατρών

Η δράση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 6 Νοεμβρίου στο κτίριο Α της Πρυτανείας

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 7η εθελοντική αιμοδοσία της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΑΕΙ ΠΑΤΡΑΣ με τίτλο ’’ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΙΜΑ,ΔΙΝΟΥΜΕ ΖΩΗ’’. Εθελοντές αιμοδότες συμμετείχαν στην πρωτοβουλία για την υποστήριξη της τράπεζας αίματος της οργάνωσης μας. Η δράση πραγματοποιήθηκε με μεγάλη συμμετοχή την Πέμπτη 6 Νοεμβρίου στο κτίριο Α της Πρυτανείας.

Το μήνυμα του εθελοντισμού και της κοινωνικής προσφοράς είναι σήμερα πιο επίκαιρο από ποτέ.Λίγα μόλις λεπτά,που σχεδόν όλοι μπορούμε να διαθέσουμε,αρκούν για να σωθεί μια ζωή.

Ακολούθησε τα Φοιτητικά Νέα και στο Viber! Πατήστε εδώ για να μπείτε στην ομάδα μας! Ακόμη, μην ξεχνάς να επισκέπτεσαι καθημερινά τα Φοιτητικά Νέα πατώντας www.foititikanea.gr για να μην σου ξεφεύγει κανένα νέο.


Πολλές φορές κατά την διάρκεια των τελευταίων ετών που πραγματοποιούμε τη συγκεκριμένη δράση,μας δόθηκε η ευκαιρία να συνειδητοποιήσουμε πόσο αναγκαία είναι η ύπαρξη της Τράπεζας Αίματος για όλους μας,καθώς οποίαδηποτε στιγμή χρειάστηκε κάποιος συνάνθρωπος μας αίμα,καταφέραμε άμεσα να καλύψουμε τις ανάγκες του.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr