Το Συμβούλιο του Ιδρύματος συμφωνεί με τις αποφάσεις της υπ. αριθ. 42/6-11-2014 Συγκλήτου Πανεπιστημίου Πατρών: 

• Η Σύγκλητος, ανώτατο θεσμικό όργανο του Πανεπιστημίου συνεδριάζει σε προκαθορισμένο χώρο και χρόνο, χωρίς καμία έξω-Θεσμική και αντί – Ακαδημαϊκή παρέμβαση. Οι φοιτητές παρεμβαίνουν μέσω των εκλεγμένων αντιπροσώπων τους. Σε περίπτωση μη ορισμού αυτών δίνεται η δυνατότητα να παρεμβαίνουν στα διαλείμματα της συνεδρίασης, σε προκαθορισμένα χρονικά όρια, προκειμένου να εκφράσουν τα θέματά τους. 

Παραμένει σε εκκρεμότητα το θέμα της διαθεσιμότητας των  Διοικητικών Υπαλλήλων, παρά τις παρεμβάσεις στο Υπουργείο Παιδείας και τις προφορικές διαβεβαιώσεις ότι θα επιστρέψουν όλοι οι «διαθέσιμοι».

• Απεφασίσθη : 

ΠΡΩΤΟΕΤΗ ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να ενημερωθείς ΠΡΩΤΟΣ για το τι θα πρέπει να κάνεις ως Πρωτοετής μετά την Ηλεκτρονική Αίτηση Εγγραφής, πάτησε ΕΔΩ

Είσαι Πρωτοετής Φοιτητής; Δες ΕΔΩ πως θα αξιοποιήσεις το Facebook!

1. Αναστολή λειτουργίας των Διοικητικών Υπηρεσιών στο κεντρικό κτήριο Α ,την Τρίτη 11/11/2014. 

2. Συμμετοχή της Πρυτάνεως και μελών της Συγκλήτου σε κοινή συνέντευξη τύπου με το ΔΣ των Διοικητικών Υπαλλήλων και Θεσμικούς Παράγοντες της Πόλης, προκειμένου να δημοσιοποιηθούν τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει το Πανεπιστήμιο Πατρών με την παρατεταμένη διαθεσιμότητα των Υπαλλήλων του.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr