Το Πανεπιστήμιο Πατρών για την δεκαήμερη αναστολή λειτουργίας του Ιδρύματος

Το Πανεπιστήμιο Πατρών για την δεκαήμερη αναστολή λειτουργίας του Ιδρύματος

Πανεπιστήμιο Πατρών: «Προς τα μέλη της Πανεπιστημιακής Κοινότητας. Αγαπητές/οι, Σας αποστέλλουμε λεπτομέρειες που αφορούν στα μέτρα προστασίας διάδοσης του κορωνοϊού. Δεδομένων των νέων μέτρων αποφυγής μετάδοσης του κορωνοιού, σας ενημερώνουμε:

Α. Στο Πανεπιστήμιο Πατρών αναστέλλεται η εκπαιδευτική διαδικασία σε όλα τα επίπεδα και σε όλα τα Τμήματα.

Συντονιστείτε στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom πατώντας εδώ, για να ενημερώνεστε ΠΡΩΤΟΙ για όλα τα τελευταία νέα!


Β. Η ερευνητική λειτουργία συνεχίζεται κανονικά αποφεύγοντας τη συνάθροιση πολλών ατόμων.

Γ. Οι Διοικητικές Υπηρεσίες λειτουργούν κανονικά αποφεύγοντας τη συνάθροιση πολλών ατόμων.

προτείνουμε

Για την προστασία όλων, η συνεννόηση με τις διοικητικές υπηρεσίας, περιορίζεται στο τηλέφωνο και τα mails.

Οι παραδόσεις των πτυχίων ΠΜΣ και Διδακτορικών Διατριβών, θα γίνονται στις Γραμματείες των Τμημάτων, παρουσία του Προέδρου ή του Αν. Προέδρου, στο χρόνο που έχει ανακοινωθεί. Τα Τμήματα θα καθορίζουν το ρυθμό προσέλευσης των φοιτητών, ώστε να αποφεύγεται συνωστισμός.

Ακυρώνονται οι τελετές ορκωμοσίας των πτυχιούχων πρώην ΤΕΙ. Η παράδοση των πτυχίων τους θα γίνει στις Γραμματείες των Τμημάτων παρουσία των Προέδρων και Κοσμητόρων των Σχολών. Τα Τμήματα θα καθορίζουν το ρυθμό προσέλευσης των φοιτητών, ώστε να αποφεύγεται συνωστισμός.

Δ. Έχουν δοθεί οδηγίες στο Προϊστάμενο των φοιτητικών εστιών κ. Αθανασόπουλο Γεώργιο για τη στέγαση και σίτιση των φοιτητών.

Ε. Σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας, Τμήματα του Πανεπιστημίου και άλλα Πανεπιστήμια, βρισκόμαστε σε συνεννοήσεις προκειμένου να επεξεργαστούμε λύσεις σε εκπαιδευτικό και νομικό πλαίσιο για την διδασκαλία που βρίσκεται σε αναστολή.

Επισημαίνουμε ότι, οι κανόνες υγιεινής και προφύλαξης αφορούν τη καθεμία και τον καθένα ξεχωριστά. Πρέπει να τηρούνται απαρέγκλιτα, διότι αποτελούν το πρώτο μέσο αναστολής διάδοσης του κορωνοιού. 

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΟΔΥ: 1135

Η Πρυτανεία είναι στη διάθεσή σας για ενημέρωση και αντιμετώπιση προβλημάτων.

Η Πρύτανις

Καθηγήτρια Βενετσάνα Ε. Κυριαζοπούλου


Τι ορίζει η απόφαση που δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ σήμερα 08/03/2020:

«Την προσωρινή απαγόρευση λειτουργίας όλων των σχολικών μονάδων και πάσης φύσεως εκπαιδευτικών δομών, φορέων και ιδρυμάτων, δημοσίων και ιδιωτικών, κάθε τύπου και βαθμού, των Περιφερειακών Ενοτήτων Ηλείας, Αχαΐας και Ζακύνθου, εξαιρουμένων των διοικητικών υπηρεσιών καθώς και των φοιτητικών εστιών, για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας για το χρονικό διάστημα από 9.3.2020 έως και 18.3.2020, κατά τα αναφερόμενα στην από 6.3.2020 εισήγηση της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού COVID-19».

Για ότι νεότερο θα υπάρξει σχετική ενημέρωση μέσα από τα «Φοιτητικά Νέα» μείνετε συντονισμένοι!

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ Σχολής Επιστημών Υγείας Παν. Πατρών