Υποτροφίες Κέντρου Ελληνικών Σπουδών Πανεπιστημίου Harvard για φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών

Υποτροφίες Κέντρου Ελληνικών Σπουδών Πανεπιστημίου Harvard για φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών

Πανεπιστήμιο Πατρών: Στο πλαίσιο της συνεργασίας του Κέντρου Ελληνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Harvard με το Πανεπιστήμιο Πατρών, χορηγούνται δύο υποτροφίες ύψους 5.025 δολαρίων Η.Π.Α. έκαστη, μία από το Κ.Ε.Σ. και μία από το Πανεπιστήμιο Πατρών (Επιτροπή Ερευνών).

Οι υποτροφίες προσφέρονται σε φοιτήτριες/φοιτητές από το 3ο έτος προπτυχιακών σπουδών και άνω, ή μεταπτυχιακές φοιτήτριες/μεταπτυχιακούς φοιτητές A´ κύκλου (ΠΜΣ), ηλικίας μέχρι και 26 ετών, των Τμημάτων της Σχολής Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών για τη συμμετοχή τους στο θερινό πρόγραμμα 2020 του Πανεπιστημίου Harvard στην Ελλάδα (Ναύπλιο και Θεσσαλονίκη), με αντικείμενο τις Συγκριτικές Πολιτισμικές Σπουδές.

Συντονιστείτε στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom πατώντας εδώ, για να ενημερώνεστε ΠΡΩΤΟΙ για όλα τα τελευταία νέα!


Το πρόγραμμα, το οποίο είναι ένα από τα παλαιότερα και πιο πετυχημένα καλοκαιρινά προγράμματα του Harvard (χρονιά εκκίνησης 2002) και στο οποίο συμμετέχουν φοιτητές/-τριες από το Harvard, καθώς και Πανεπιστήμια από όλο τον κόσμο, θα πραγματοποιηθεί από 27 Ιουνίου έως 2 Αυγούστου 2020.

Οι φοιτητές/-τριες συμμετέχουν σε καθημερινά εντατικά σεμινάρια, εργάζονται σε εβδομαδιαίες και τελικές εργασίες με τα πρότυπα που θέτει το Harvard, συμμετέχουν σε εκδρομές και πολιτιστικές εκδηλώσεις και στο τέλος του προγράμματος παραλαμβάνουν την επίσημη βαθμολογία τους από το Harvard. Τα έξοδα που σχετίζονται με τη συμμετοχή στο πρόγραμμα, καθώς και τη διαμονή και ημιδιατροφή (πρωινό και δείπνο) των φοιτητών/-τριών, καλύπτονται από την προαναφερόμενη υποτροφία.

Οι ενδιαφερόμενοι/-ες οφείλουν να διαθέτουν πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας, ικανότητα χρήσης ηλεκτρονικού υπολογιστή και διαδικτύου. Πρέπει να καταθέσουν:

• Αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα

• Αναλυτική βαθμολογία

• Βιογραφικό σημείωμα (έως 2 σελίδες) με διεύθυνση ηλεκτρονικής επικοινωνίας 

• Πιστοποιητικό αγγλικών (τουλάχιστον επιπέδου Β2)

• Προαιρετικά: Σημείωμα με αιτιολόγηση της αίτησης συμμετοχής.

Για την επιλογή των υποτρόφων θα ακολουθηθεί κοινή διαδικασία των δύο ιδρυμάτων.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων είναι η Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020. Τα δικαιολογητικά θα κατατίθενται στο Κεντρικό Πρωτόκολλο του Πανεπιστημίου Πατρών (ισόγειο Κτιρίου Διοίκησης) σε κλειστό φάκελο. Η αίτηση συμμετοχής θα συνοδεύει εξωτερικά τον κλειστό φάκελο.

ΑΙΤΗΣΗ

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα εδώ.

Υπεύθυνος: Μαρίζα Χαραλαμποπούλου

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τηλέφωνο: 2610997987

Αν θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για όλες τις ανοικτές ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ για Προπτυχιακές - Μεταπτυχιακές και Διδακτορικές Σπουδές ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ Σχολής Επιστημών Υγείας Παν. Πατρών