Πανεπιστήμιο Πατρών: Νέα κατάληψη του Τμήματος ΗΜΤΥ

Πανεπιστήμιο Πατρών: Νέα κατάληψη του Τμήματος ΗΜΤΥ

Καταλήψεις Σχολών/Τμημάτων: Νέα κατάληψη και κινητοποιήσεις αποφάσισαν οι φοιτητές του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Τεχνολογίας Υπολογιστών (ΗΜΤΥ) του Πανεπιστημίου Πατρών, σύμφωνα με πληροφορίες του «Φοιτητικά Νέα» μετά από γενική συνέλευση που πραγματοποίησε σήμερα Τετάρτη (04/12) ο φοιτητικός σύλλογος.

Σύμφωνα με την απόφαση του φοιτητικού συλλόγου, η Σχολή θα τελεί υπό κατάληψη την Παρασκευή 06/12. 

Είσαι Πρωτοετής; Μείνετε Συντονισμένοι στα «Φοιτητικά Νέα» καθώς μέσα από την ροή ειδήσεων της αρχικής σελίδας foititikanea.gr θα σας ενημερώσουν για την διαδικασία έκδοσης φοιτητικού πάσου, φοιτητικών συγγραμμάτων, δωρεάν σίτισης, δωρεάν στέγασης, φοιτητικών επιδομάτων, διαδικασία μετεγγραφών κτλ. Συντονίσου στην κεντρική σελίδα ενημέρωσης των φοιτητών στο facebook Φοιτητικά Νέα - Foititikanea.gr για να ενημερώνεσαι για τα σημαντικότερα νέα που σε αφορούν και για όλα τα τελευταία νέα στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom.


Οι φοιτητές αποφάσισαν:

  • Κινητοποίηση στον Πρόεδρο, στο επόμενο τμήμα και στη σύγκλητο για το ζήτημα των προαπαιτούμενων για του νόμου πλαισίου.
  • Συλλογή τροφίμων, ρούχων, και προϊόντων πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες από τον σεισμό στην Αλβανία. Οργανώνουμε επιτροπές αλληλεγγύης σε συνεργασία με τον Δήμο Πατρέων. Συμμετοχή στο συλλαλητήριο που καλεί το Εργατικό Κέντρο Πάτρας για το ασφαλιστικό την Τετάρτη 5/12 στις 18:00 με προσυγκέντρωση στις 17:30 απο το Παράρτημα.
  • Μετά το Συλλαλητήριο στις 5/12 καλούμε σε εκ νέου σύσκεψη συλλόγων για να λύσουμε τα πρακτικά ζητήματα του συλλαλητηρίου στο Μέγαρο Λόγου Τέχνης.
  • 6 Δεκεμβρίου φοιτητικό συλλαλητήριο από το Παράρτημα στις 12:00 ενάντια στην καταστολή και στο Νόμο πλαίσιο της Κυβέρνησης.Διαδηλώνουμε τη μέρα που συμπληρώνονται 11 χρόνια από τη δολοφονία του μαθητή Αλέξη Γρηγορόπουλου από αστυνομικό.
  • Με το τέλος της πορείας προχωράμε σε συντονισμό Συλλόγων για την συνέχεια του αγώνα μας στο Πανεπιστήμιο.
  • Κινητοποίηση στην περιφέρεια της Δυτικής Ελλάδας για την ανέγερση νέων εστιών.
  • Κατάληψη της σχολής την Παρασκευή 6/12
  • Εκ νέου Γ.Σ. την Τετάρτη 11/12

Απόφαση Γ.Σ.

 

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ Σχολής Επιστημών Υγείας Παν. Πατρών