Καταγγελία του Φ.Σ. των Πολιτικών Μηχανικών Παν. Πατρών για φασιστικά συνθήματα στο χώρο της Σχολής (ΦΩΤΟ)

Καταγγελία του Φ.Σ. των Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών για φασιστικά συνθήματα στο χώρο της Σχολής (ΦΩΤΟ)

Η καταγγελία του Φ.Σ. των Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών που απεστάλει στα «Φοιτητικά Νέα» έχει ως εξής:

«Καταγγέλλουμε την επιδρομή φασιστοειδών στο χώρο των Πολιτικών Μηχανικών, που με τη γνωστή τακτική τους μέσα στη νύχτα, έγραψαν φασιστικά συνθήματα όπως «σαπούνια», αλλά σχεδίασαν και το σύμβολο του ναζισμού, μια σβάστικα. Τα φασιστοειδή είναι αυτά που κάνουν δολοφονικές επιθέσεις σε αγωνιστές όπως έγινε στο Γέρακα, που μαχαιρώνουν πρόσφυγες, που χτυπούν εργάτες όπως έγινε στην ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη στο Πέραμα, που δολοφόνησαν τον Παύλο Φύσσα. Αυτοί χτυπούν πρωτοπόρους εργάτες και όποιον μπαίνει εμπόδιο στην βρώμικη δράση τους, ενώ στα αφεντικά στέκονται σούζα.


Γνωρίζουμε πως ο εχθρός τους είναι το οργανωμένο φοιτητικό κίνημα που σηκώνει κεφάλι και αγωνίζεται, δεν είναι τυχαία όμως αυτή η επίθεση σε μια περίοδο που οι φοιτητές έδωσαν μαχητική και μαζική απάντηση με την αντιιμπεριαλιστική πορεία τους για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Τους απαντάμε: οι φοιτητές δεν σκύβουνε το κεφάλι, θα αγωνιζόμαστε για τα σύγχρονα μορφωτικά και εργασιακά μας δικαιώματα για μια ζωή που μας αξίζει.

Δεν χωράτε πουθενά!! Ούτε σε σχολές, σχολεία, γειτονίες.»

Δείτε παρακάτω σχετικές εικόνες που απέστειλε ο φοιτητικός σύλλογος Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών στα «Φοιτητικά Νέα»

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr