Καταγγελία: Δεν θέλουν όλοι οι φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών τις καταλήψεις

Καταγγελία φοιτητή του Πανεπιστημίου Πατρών του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών με επιστολή του στα Foititikanea.gr, τονίζει τα εξής:

«Πρόκειται για το τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών. Τη στιγμή που το εξάμηνο μας είναι στον αέρα, τη στιγμή που καθηγητές μας ξεκαθαρίζουν ότι μάθημα το οποίο δεν έχει διδαχτεί τουλάχιστον 13 εβδομάδες δεν μπορεί να εξετασθεί, βλέπουμε 5-10 φοιτητές που έχουν μετατρέψει τα αμφιθέατρα της σχόλης μας σε... παιδικό δωμάτιο θα έλεγε κανείς».

«Είμαι πρωτοετής στο τμήμα Ηλεκτρολόγων και ομολογώ ότι ψήφισα υπέρ της κατάληψης μη γνωρίζοντας τη πραγματική κατάσταση. Τελικά η κατάσταση με λυπεί  και εκ των υστέρων καταλαβαίνω ότι δηλώσεις που άκουσα κατά τη διάρκεια της συνέλευσης όπως για παράδειγμα το «ας χάσουμε και το εξάμηνο, ας χάσουμε και την χρονιά πρέπει να κάνουμε θυσίες», είναι επικίνδυνες.

Ακολούθησε τα Φοιτητικά Νέα και στο Viber! Πατήστε εδώ για να μπείτε στην ομάδα μας! Ακόμη, μην ξεχνάς να επισκέπτεσαι καθημερινά τα Φοιτητικά Νέα πατώντας www.foititikanea.gr για να μην σου ξεφεύγει κανένα νέο.


Η σχολή μας είναι για δεύτερη εβδομάδα υπό κατάληψη με την πρυτανεία και τους καθηγητές να αδιαφορούν… Φτάνει πια! Τέλος, θα ήθελα  να σημειώσω ότι όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες  οι τοίχοι μετά από κάθε κατάληψη γεμίζουν από βρισιές» καταλήγει ο φοιτητής.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr