Διαγωνισμός αφίσας 10ης ποδηλατικής βόλτας Πανεπιστημίου Πατρών

Διαγωνισμός Αφίσας 10ης Ποδηλατικής Βόλτας Πανεπιστημίου Πατρών

Η 10η Ποδηλατική Βόλτα του Πανεπιστημίου, με τίτλο «Πάμε με Ποδήλατο», θα διεξαχθεί την Κυριακή, 19 Μαΐου 2019, και η Επιτροπή Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πατρών προκηρύσσει διαγωνισμό δημιουργίας αφίσας, στον οποίο μπορούν να συμμετάσχουν οι φοιτητές/-τριες και όλο το προσωπικό του Πανεπιστημίου.

Σκοπός του διαγωνισμού είναι η κατανόηση της ωφελιμότητας της μαζικής και δια βίου χρήσης του ποδηλάτου στην καθημερινότητά μας και η ανάδειξη της δημιουργικότητας των μελών της πανεπιστημιακής κοινότητας.


Η καλύτερη αφίσα θα τυπωθεί από το Πανεπιστήμιο Πατρών και ο/η δημιουργός της θα βραβευτεί με έπαινο ή και συμβολικά αθλητικά έπαθλα στην Ημέρα Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πατρών, την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, θα πρέπει να στείλουν τα έργα τους ως και 30 Απριλίου 2019, στο e-mail του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.με την ένδειξη «Διαγωνισμός Αφίσας 10ης Ποδηλατικής Βόλτας Πανεπιστημίου Πατρών», με πλήρη στοιχεία επικοινωνίας.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr