Τέλος το κάπνισμα στο Πανεπιστήμιο Πατρών - Ποιους χώρους του campus αφορά

Τέλος το κάπνισμα στο Πανεπιστήμιο Πατρών - Ποιους χώρους του campus αφορά

Υλοποιώντας την πολιτική υγείας και ασφάλειας στο χώρο της Πανεπιστημιακής Κοινότητας καλούνται φοιτητές, εργαζόμενοι και επισκέπτες να τηρήσουν τις οδηγίες που αφορούν στην απαγόρευση του καπνίσματος σε όλους τους χώρους της πανεπιστημιακής κοινότητας.

Για το σκοπό αυτό έχουν ενημερωθεί εγγράφως και όλοι οι υπεύθυνοι των δημόσιων χώρων που βρίσκονται στο campus του Πανεπιστημίου Πατρών (εστιατόρια, κυλικεία, τράπεζα, Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο κλπ.) 

Συντονιστείτε στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom πατώντας εδώ, για να ενημερώνεστε ΠΡΩΤΟΙ για όλα τα τελευταία νέα!


ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

Το 25ο Φοιτητικό Συνέδριο με τίτλο: «Επισκευές και Ενισχύσεις Κατασκευών 2019», θα πραγματοποιηθεί στις 20 και 21 Φεβρουαρίου στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών. Το ανωτέρω συνέδριο διοργανώνεται στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής δραστηριότητας του προπτυχιακού μαθήματος Ε’  Έτους Σπουδών «Ενισχύσεις και Επισκευές Κατασκευών από Οπλισμένο Σκυρόδεμα» καθώς και του μεταπτυχιακού μαθήματος «Ανασχεδιασμός Υφισταμένων Κατασκευών» που διδάσκονται στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών από τον Ομότιμο Καθηγητή Σ.Η. Δρίτσο.

ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕΤ

Το Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας και η AIΕSEC Πανεπιστημίου Πατρών παρουσίασαν στο ΜΕΤ, την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019, την εκπαιδευτική δράση με θέμα το Σύμπαν «Η περιπέτεια του αστροναύτη» που ανέπτυξαν εθελοντές φοιτητές από την Ινδία στο πλαίσιο εθελοντικής δράσης για την Α΄ & Β΄ τάξη Δημοτικού.

Επίσης, την Παρασκευή, 1 Μαρτίου 2019 και ώρα 13.00 θα πραγματοποιηθεί στο ΜΕT Συνάντηση Γνωριμίας της Λέσχης Ρομποτικής του Πανεπιστημίου Πατρών, κατά τη διάρκεια της οποίας θα παρουσιαστούν οι δράσεις και τα ρομπότ της Λέσχης για το τρέχον έτος, καθώς και οι τρόποι με τους οποίους μπορούν να συμμετάσχουν οι ενδιαφερόμενοι.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ Σχολής Επιστημών Υγείας Παν. Πατρών