Αναχωρούν για τις ημέρες των γιορτών οι φοιτητές της Πάτρας

Αναχωρούν για τις ημέρες των γιορτών οι φοιτητές της Πάτρας

Φεύγουν οι φοιτητές της Πάτρας από την Αχαϊκή πρωτεύουσα, πηγαίνοντας στις ιδιαίτερες πατρίδες τους για να γιορτάσουν εκεί τις μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. 

Με την επιστροφή, τους περιμένει βέβαια η εξεταστική από τις αρχές του νέου έτους, όμως μέχρι τότε μπορούν να περάσουν καλά και γιορτινά μαζί με τις οικογένειες τους.

Συντονιστείτε στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom πατώντας εδώ, για να ενημερώνεστε ΠΡΩΤΟΙ για όλα τα τελευταία νέα!


Ήδη τις τελευταίες μέρες στους δρόμους της Πάτρας έβλεπε κανείς νεαρούς και νεαρές με τις βαλίτσες στο χέρι να κάνουν μία βόλτα στην στολισμένη αγορά της πόλης, μαζί με τους φίλους τους, δίνοντας ραντεβού από το νέο έτος στην Αχαϊκή πρωτεύουσα.

Η κίνηση στον σταθμό του Υπεραστικού ΚΤΕΛ είναι αυξημένη, με την εταιρεία να έχει βάλει έκτακτα δρομολόγια για την εξυπηρέτηση των φοιτητών, ο αριθμός των οποίων, στην Πάτρα, είναι αρκετά μεγάλος.

Η έξοδος των φοιτητών κορυφώνεται την Παρασκευή, με τους περισσότερους να έχουν προορισμό την Αθήνα και ήδη πάνω από 2.000 άτομα έχουν αναχωρήσει για την πρωτεύουσα. 

Η Πάτρα, λοιπόν, αδειάζει αυτές τις μέρες από τους φοιτητές οι περισσότεροι εκ των οποίων επιστρέφουν στην βάση τους μετά τα Θεοφάνεια, ωστόσο γεμίζει από τους Πατρινούς που έχουν φύγει από την πόλη ή ζουν στο εξωτερικό.

Φοιτητής στην Πάτρα μαγείρευε και τα έκανε μαντάρα - Ξέσπασε φωτιά (ΦΩΤΟ)

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ Σχολής Επιστημών Υγείας Παν. Πατρών