Απονομή βραβείου στην Πολυξένη Παπαδέα φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Πατρών

Απονομή βραβείου στην φοιτήτρια Πολυξένη Παπαδέα του Τμήματος Βιολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών

Πανεπιστήμιο Πατρών: Το Πανεπιστήμιο Πατρών συγχαίρει τη μεταπτυχιακή φοιτήτρια Πολυξένη Παπαδέα για το 3ο Βραβείο Καλύτερης Ανακοίνωσης (προφορικής), που της απονεμήθηκε στο 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Αθηροσκλήρωσης (29 Νοεμβρίου - 1 Δεκεμβρίου, Divani Caravel,  Αθήνα, 2018), για την έρευνα της, με τίτλο "Ανάπτυξη νέων κλινικών δεικτών αξιόπιστης εκτίμησης της εμφάνισης αθηροσκληρωτικών νόσων με βάση την οξειδωμένη LDL".

Η έρευνα διεξάγεται στο πλαίσιο του ΠΜΣ του Τμήματος Βιολογίας για λήψη ΜΔΕ υπό την επίβλεψη του κ. Χρήστου Γεωργίου, Ομότιμου Καθηγητή Βιοχημείας, και στην οποία συνέδραμαν οι μεταπτυχιακές φοιτήτριες κ.κ. Ηλέκτρα Καλαϊτζοπούλου και Μαριάννα Σκηπιτάρη, υπό την επίβλεψη του κ. Γεωργίου.

Συντονιστείτε στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom πατώντας εδώ, για να ενημερώνεστε ΠΡΩΤΟΙ για όλα τα τελευταία νέα!


Στην έρευνα αυτή συνέβαλαν καθοριστικά και ο κ. Ιωάννης Χαμπαίος, Καθηγητής Παθολογίας-Ενδοκρινολογίας και Μεταβολικών Νοσημάτων στο Τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου μας μαζί με τον συνεργάτη του κ. Διονύσιο Χαρτουμπέκη, MD, Ph.D., καθώς και η κυρία Άννη Ονουφρίου, Βιολόγος Ph.D., Επιστημονική Υπεύθυνη του Βιοχημικού Εργαστηρίου του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών. 

Τα συγχαρητήριά έδωσε και ο Κοσμήτορας της Σχολής Θετικών Επιστημών, Γεώργιος Παπαθεοδώρου, σε όλη την επιστημονική ομάδα για την σημαντική στην προαγωγή της Δημόσιας Υγείας έρευνα τους.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ Σχολής Επιστημών Υγείας Παν. Πατρών