Εκδήλωση για την αντισεισμική, αντιπλημμυρική και αντιπυρική προστασία από φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών

Εκδήλωση για την αντισεισμική, αντιπλημμυρική και αντιπυρική προστασία από φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών

Την Τρίτη 11/12/2018 πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο ΑΠΜ4 η εκδήλωση του Φοιτητικού Συλλόγου των Πολιτικών Μηχανικών η οποία στηρίχθηκε και από τον Φοιτητικό Σύλλογο του Γεωλογικού, που είχε κατέβει ως ψήφισμα στην πρώτη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε φέτος και ψηφίστηκε ομόφωνα, με θέμα: Αντισεισμική, Αντιπλημμυρική, Αντιπυρική Προστασία.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν φοιτητές από όλα τα έτη και που τους απασχολεί το περιεχόμενο των σπουδών και των γνώσεων που λαμβάνουν.

Συντονιστείτε στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom πατώντας εδώ, για να ενημερώνεστε ΠΡΩΤΟΙ για όλα τα τελευταία νέα!


Η εκδήλωση ξεκίνησε με εισηγητική ομιλία από τον Μπάμπη Μάλλιαρη, τελειόφοιτο φοιτητή Πολιτικό Μηχανικό και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου, ύστερα μίλησαν ο κ. Στέφανος Δρίτσος, ομότιμος καθηγητής του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών, ο κ. Χρήστος Κορδάς, Αντιδήμαρχος αρχιτεκτονικού έργου του Δήμου Πατρέων και ο κ. Φώτης Παλούκης, μεταδιδάκτορας Χημικός Μηχανικός και Πρόεδρος του Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών (Σ.Μ.Τ.) Πατρας. 

Η εκδήλωση ήταν πολύ ενδιαφέρουσα κινούμενη γύρω από το τι ανάγκες υπάρχουν σήμερα όσον αφορά την Αντισεισμική, Αντιπλημμυρική, Αντιπυρική Προστασία εφόσον έχουν προηγηθεί και τόσα γεγονότα (Πλημμύρες στη Μάνδρα, πυρκαγιά στο Μάτι κλπ) και τι συμβαίνει στο σήμερα.  

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ Σχολής Επιστημών Υγείας Παν. Πατρών