Ξεκίνησαν οι αιτήσεις εισδοχής Πρωτοετών στην φοιτητική εστία του Πανεπιστημίου Πατρών

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις εισδοχής Πρωτοετών στην φοιτητική εστία του Πανεπιστημίου Πατρών

Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr ενημερώνουν τους Πρωτοετείς Φοιτητές ότι ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων εισδοχής των νεοεισαχθέντων/πρωτοετών φοιτητών του Πανεπιστημίου Πατρών στην φοιτητική εστία της Πάτρας!

Οι φοιτητές και οι φοιτήτριες του Πανεπιστημίου Πατρών, οι οποίοι–ες επιθυμούν να υποβάλλουν αίτηση εισδοχής στη Φοιτητική Εστία Πάτρας, θα πρέπει να προχωρήσουν στην σχετική αίτηση συγκεντρώνοντας όλα τα δικαιολογητικά τα οποία στη συνέχεια θα καταθέσουν στη γραμματεία της εστίας (Δ/νση: Πανεπιστημιούπολη ΡΙΟ ΤΚ 26500 τηλ 2610 992359-60-63), μέχρι την ημερομηνία λήξης των εγγραφών στις σχολές.

Ακολούθησε τα Φοιτητικά Νέα και στο Viber! Πατήστε εδώ για να μπείτε στην ομάδα μας! Ακόμη, μην ξεχνάς να επισκέπτεσαι καθημερινά τα Φοιτητικά Νέα πατώντας www.foititikanea.gr για να μην σου ξεφεύγει κανένα νέο.


Την ενημερωτική σελίδα των Φοιτητών του Πανεπιστημίου Πατρών μπορείτε να την δείτε εδώ.

Τα Απαιτούμενα Δικαιολογητικά

1. Αίτηση εισδοχής (επισυνάπτεται σχετικό έντυπο)

2. Βεβαίωση εγγραφής στη Σχολή (η βεβαίωση μπορεί να υποβληθεί μέχρι την ημερομηνία των εγγραφών στις σχολές) 

3. Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης (Σε περίπτωση που από την ίδια οικογένεια σπουδάζουν και άλλα αδέλφια ή προέρχονται από πολύτεκνη οικογένεια, πρέπει να υποβληθούν αντίστοιχες βεβαιώσεις).

4. Φωτοτυπία Αστυνομικής Ταυτότητας.

5. Εκκαθαριστικό Εφορίας Φορολογικού Έτους 2017. 

6. Υπεύθυνη Δήλωση Ν. 1599/86 όπου θα δηλώνεται οτι ο/η ενδιαφερόμενος/η και η οικογένειά του-της δεν διαθέτει ιδιόκτητη κατοικία στην Πάτρα.

7. Μία (1) Φωτογραφία. 

Την αίτηση εισδοχής μπορείτε να την δείτε ΕΔΩ.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα που αφορούν τους Πρωτοετείς Φοιτητές.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr