Ανακαινίζονται 20 αμφιθέατρα του Πανεπιστημίου Πατρών

Ανακαινίζονται 20 αμφιθέατρα του Πανεπιστημίου Πατρών

Δημοπρατείται η κατασκευή τριών νέων κτιρίων στην Πανεπιστημιούπολη της Πάτρας. Τα έργα αφορούν κτίριο τμήματος Οικονομικών Επιστημών, κτίριο τμήματος Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών-Πληροφορικής και κτίριο κλινικών λειτουργιών τμήματος Ιατρικής».

Την ίδια ώρα ανακοινώθηκε η ανοικτή διαδικασία για τον ανάδοχο που θα αναλάβει την ανακαίνιση 20 αμφιθεάτρων της σχολής Θετικών Επιστημών και της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΕΙ Πατρών. Ο προϋπολογισμός αυτών των παρεμβάσεων ανέρχεται στα 2εκ. ευρώ και η χρηματοδότηση προέρχεται από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος.


Ακολούθησε τα Φοιτητικά Νέα και στο Viber! Πατήστε εδώ για να μπείτε στην ομάδα μας! Ακόμη, μην ξεχνάς να επισκέπτεσαι καθημερινά τα Φοιτητικά Νέα πατώντας www.foititikanea.gr για να μην σου ξεφεύγει κανένα νέο.

Το κόστος τώρα αναφορικά με τα τρία κτίρια ανέρχεται σε 14 εκατ.ευρώ. Φορέας Υλοποίησης είναι το Πανεπιστήμιο Πατρών. Η δημοπράτηση του έργου θα διεξαχθεί στις 15 Ιουνίου και στις 21 Ιουνίου θα γίνει η αποσφράγιση των προσφορών. Η διάρκεια του έργου είναι 18 μήνες από την υπογραφή της σύμβασης. Το έργο χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων με την εγγύηση του ελληνικού κράτους.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr