Σε κατάληψη της σχολής θα προχωρήσουν φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών αν δεν παρθεί πίσω η απόφαση για την εξεταστική!

Σε κατάληψη της σχολής θα προχωρήσουν φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών αν δεν παρθεί πίσω η απόφαση για την εξεταστική!

Γενική Συνέλευση πραγματοποίησαν οι φοιτητές του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών την Τετάρτη 21/3 με θέμα την απόφαση των καθηγητών για κατάργηση της διπλής εξεταστικής στους επί πτυχίω φοιτητές.

Στη συνέλευση όπως αναφέρουν φοιτητές στα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr συζητήθηκαν προτάσεις για το επόμενο διάστημα με σκοπό να παρθεί πίσω η απόφαση αυτή των καθηγητών.


Ακολούθησε τα Φοιτητικά Νέα και στο Viber! Πατήστε εδώ για να μπείτε στην ομάδα μας! Ακόμη, μην ξεχνάς να επισκέπτεσαι καθημερινά τα Φοιτητικά Νέα πατώντας www.foititikanea.gr για να μην σου ξεφεύγει κανένα νέο.

Η απόφαση της Γενικής Συνέλευσης των φοιτητών έχει ως εξής:

ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ !

ΝΑ ΠΑΡΘΕΙ ΠΙΣΩ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΠΛΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ !!

Τα προηγούμενα χρόνια κάτω από την πίεση των φοιτητών και των μεγάλων οικονομικών προβλημάτων που υπάρχουν δινόταν η δυνατότητα στους επί πτυχίω φοιτητές να δίνουν διπλή εξεταστική στο τέλος του χειμερινού και εαρινού εξαμήνου. Όμως πλέον με απόφαση του Υπουργείου Παιδείας της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ την ευθύνη για τον καθορισμό των εξεταστικών την έχουν τα Τμήματα. 

Διαβάστε ακόμη: Θερμό επεισόδιο οδηγού με φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Πατρών σε λεωφορείο του Αστικού ΚΤΕΛ

Όλα αυτά στα πλαίσια του ‘αυτοδιοίκητου των Τμημάτων’ που προβάλλουν όσοι θέλουν ένα Πανεπιστήμιο-super market γνώσης, με την υποχρηματοδότηση των Πανεπιστημίων να αγγίζει το – 80% !!

Το Τμήμα πήρε απόφαση στις 29/11 για κατάργηση της διπλής εξεταστικής στερώντας έτσι την παραμικρή ανακούφιση, που ήταν το συγκεκριμένο δικαίωμα πηγαίνοντας μας πίσω στις σπουδές μας.

Δεν δεχόμαστε να είμαστε το μοναδικό Τμήμα πανελλαδικά !!! που έχει πάρει αυτή την απόφαση στερώντας από τους επί πτυχίω φοιτητές την πιο απλή διευκόλυνση, να μπορούν να δίνουν όλα τα χρωστούμενα μαθήματα ώστε να γίνεται πιο εύκολη η απόκτηση του πτυχίου, που για αυτό άλλωστε μπήκαμε στην σχολή.

ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΕΝΙΚΉΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ:

  • ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.
  • ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΊΗΣΗ ΣΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 28/3 ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΔΙΠΛΗ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΤΕΘΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΜΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ. 
  • ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ, ΤΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ SITE, ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΜΑΣ, ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΩΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 22/3
  • ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΘΕΙ ΠΙΣΩ Η ΑΠΟΦΑΣΗ, ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΣΕ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΜΑΣ.
  • ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ. 

ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ...

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα του Πανεπιστημίου Πατρών.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr