Θερμό επεισόδιο οδηγού με φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Πατρών σε λεωφορείο του Αστικού ΚΤΕΛ

Θερμό επεισόδιο οδηγού με φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Πατρών σε λεωφορείο της γραμμής 9 του Αστικού ΚΤΕΛ

Όλα ξεκίνησαν όταν μια φοιτήτρια, η οποία δεν είχε εισιτήριο ζήτησε από τον οδηγό να της δώσει όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις επιβαρυμένο με κόστος δύο ευρώ. Η νεαρή, πλήρωσε με χαρτονόμισμα των 20 ευρώ, με τον οδηγό να την προτρέπει να κατέβει στην επόμενη στάση και να πάρει λεωφορείο άλλης γραμμής καθώς δεν είχε ρέστα.

Η ίδια ζήτησε σε ήρεμο ύφος να σταματήσει προκειμένου να «χαλάσει» το 20ευρω , με τον ίδιο να αρνείται  προκαλώντας την αντίδραση της κοπέλας, η οποία ισχυρίστηκε πως δεν προβλέπεται βάσει κάποιου κανονισμού οι επιβάτες να αγοράζουν επιβαρυμένα εισιτήρια με κέρματα και όχι με χαρτονομίσματα.


Ακολούθησε τα Φοιτητικά Νέα και στο Viber! Πατήστε εδώ για να μπείτε στην ομάδα μας! Ακόμη, μην ξεχνάς να επισκέπτεσαι καθημερινά τα Φοιτητικά Νέα πατώντας www.foititikanea.gr για να μην σου ξεφεύγει κανένα νέο.

Ο οδηγός είπε πως δεν πρέπει να έχει εισιτήρια και έχει για εξυπηρέτηση των επιβατών με την φοιτήτρια να του λέει ότι αυτή τη στιγμή δεν την εξυπηρετεί.

Τη λύση έδωσε μια επιβάτης η οποία και έδωσε στην φοιτήτρια εισιτήριο με το συμβάν να λήγει, αναφέρει η εφημερίδα Γνώμη.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα του Πανεπιστημίου Πατρών.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr