Οι ξενοδόχοι ανακοινώνουν: Αν δεν πληρωθούμε την Τρίτη οι φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών φεύγουν!

Οι ξενοδόχοι ανακοινώνουν: Αν δεν πληρωθούμε την Τρίτη οι φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών φεύγουν!

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι ξενοδόχοι που φιλοξενούν τους φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών στις εγκαταστάσεις τους για να ξεκαθαρίσουν πως αν δεν τακτοποιηθούν οι υποχρεώσεις προς αυτούς, τότε θα διακόψουν την παροχή των υπηρεσιών τους με αποτέλεσμα να μείνουν χωρίς στέγη εκατοντάδες άτομα.

Αναλυτικά αναφέρει η ανακοίνωση:


Ακολούθησε τα Φοιτητικά Νέα και στο Viber! Πατήστε εδώ για να μπείτε στην ομάδα μας! Ακόμη, μην ξεχνάς να επισκέπτεσαι καθημερινά τα Φοιτητικά Νέα πατώντας www.foititikanea.gr για να μην σου ξεφεύγει κανένα νέο.

Σε χθεσινή ανακοίνωση του, το ΙΝΕΔΙΒΙΜ αναγνωρίζει πως οι φοιτητές διαμένουν στα ξενοδοχεία μας, όμως δεν μας έχει παράσχει τις τυπικές συμβάσεις μίσθωσης των δωματίων, οι όποιες είναι απαραίτητες για την εξασφάλιση της μεταξύ μας συμφωνίας. Μέχρι σήμερα είχαμε μόνο προφορικές υποσχέσεις από τους φορείς του ΙΝΕΔΙΒΙΜ, οι όποιες δεν είναι ικανές να στηρίξουν την επαγγελματική συμφωνία μεταξύ φορέων και επιχειρήσεων, ενώ δεν είναι αυτές που ο νόμος ορίζει. Από μέρους μας έχει δοθεί διορία, καλή τη πίστη, για την υπογραφή των συμβάσεων από τον Ιανουάριο 2018 , όμως δεν υπήρξε ανταπόκριση.

Δυστυχώς, βρισκόμαστε στην δυσάρεστη θέση να προβούμε σε διακοπή των υπηρεσιών μας προς το ΙΝΕΔΙΒΙΜ και την ΦΕΠ την Τρίτη, 20/03/2018, εάν δεν τακτοποιηθούν οι τυπικές υποχρεώσεις τους προς εμάς, αποστέλλοντάς μας τις συμβάσεις που καλύπτουν την διαμονή των φοιτητών για όλους τους προηγούμενους μήνες, έως και την Δευτέρα, 30/04/2018 (καταληκτική ημερομηνία πριν την έναρξη του νέου διαγωνισμού στέγασης των φοιτητών της ΦΕΠ), όπως ο νόμος ορίζει.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα του Πανεπιστημίου Πατρών.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr