Φοιτητής καταγγέλλει ότι βρήκε... σύρμα στο ψωμί στην Εστία του Πανεπιστημίου Πατρών (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Φοιτητής καταγγέλλει ότι βρήκε... σύρμα στο ψωμί στην Εστία του Πανεπιστημίου Πατρών (ΦΩΤΟ)

Μετά το έντομο που βρήκε φοιτητής στο φαγητό της Λέσχης, έρχεται νέα "καταγγελία" από την σελίδα του Πανεπιστημίου Πατρών με ονομασία «Έχω φάει κι εγώ στην Εστία του Πανεπιστημίου της Πάτρας», που ξεπερνά τα 10.000 μέλη! 

Ο φοιτητής του Πανεπιστημίου Πατρών "καταγγέλλει" με ανάρτηση του πως το ψωμί περιείχε σίδηρο.. συγκεκριμένα ο φοιτητής έμεινε έκπληκτος όταν βρήκε μέσα στο ψωμί ένα κομμάτι σύρμα.

Είσαι Πρωτοετής; Μείνετε Συντονισμένοι στα «Φοιτητικά Νέα» καθώς μέσα από την ροή ειδήσεων της αρχικής σελίδας foititikanea.gr θα σας ενημερώσουν για την διαδικασία έκδοσης φοιτητικού πάσου, φοιτητικών συγγραμμάτων, δωρεάν σίτισης, δωρεάν στέγασης, φοιτητικών επιδομάτων, διαδικασία μετεγγραφών κτλ. Συντονίσου στην κεντρική σελίδα ενημέρωσης των φοιτητών στο facebook Φοιτητικά Νέα - Foititikanea.gr για να ενημερώνεσαι για τα σημαντικότερα νέα που σε αφορούν και για όλα τα τελευταία νέα στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom.


Ο δευτεροετής φοιτητής που σπουδάζει στο Τμήμα Μηχανολόγων & Αεροναυπηγών Μηχανικών αναφέρει στα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr: «Καθώς μοίραζα το ψωμί βρήκα ένα κομμάτι σίδερο όπως βλέπετε στην φωτογραφία. Μετά από αυτό απλά ξαφνιαστήκαμε και ήταν σιχαμερό το θέαμα. Στην εστία ήμουνα με την παρέα μου».

Το περιστατικό όπως αναφέρει ο φοιτητής στα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr συνέβη σήμερα Τετάρτη, 7/3 στις 13:00, στο μεσημεριανό. Ο φοιτητής στην ερώτηση μας εάν έχει κάνει κάποια επίσημη καταγγελία δηλώνει: «Δεν ανέφερα το περιστατικό σε κάποιον υπεύθυνο. Η δημοσιοποιηση είναι πιο αποτελεσματική καθώς απευθύνεται σε περισσότερα άτομα ενώ η αναφορά στον υπεύθυνο δεν θα έπαιρνε τις ίδιες διαστάσεις το θέμα».

Παρακάτω μπορείτε να δείτε την φωτογραφία που δημοσίευσε ο φοιτητής και την ανάρτηση του:

ΔΕΙΤΕ τι βρήκε φοιτητής στο φαγητό της Λέσχης στο Πανεπιστήμιο Πατρών (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ Σχολής Επιστημών Υγείας Παν. Πατρών