24ωρη απεργία σε ΜΜΜ στην Πάτρα - Τι πρέπει να γνωρίζουν οι φοιτητές!

 

ΕΝΟΤΗΤΕΣ

24ωρη απεργία σε ΜΜΜ στην Πάτρα - Τι πρέπει να γνωρίζουν οι φοιτητές!

Προβλήματα στις μετακινήσεις του επιβατικού φοιτητικού κοινού με τον Προαστιακό της Πάτρας για αύριο Τρίτη 6 Μαρτίου καθώς έχει εξαγγελθεί 24ωρη απεργία.

Πιο συγκεκριμένα τροποποιήσεις και ματαιώσεις στα δρομολόγια όλου του σιδηροδρομικού δικτύου, των αμαξοστοιχιών του Προαστιακού Σιδηρόδρομου της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και της Πάτρας, στα δρομολόγια από και προς το Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» καθώς και στα δρομολόγια των λεωφορείων στη διαδρομή Κιάτο-Πάτρα και αντιστρόφως θα υπάρξουν σήμερα και αύριο Τρίτη, λόγω απεργιακών κινητοποιήσεων των εργαζομένων στον σιδηρόδρομο.

Αναλυτικότερα:

  • Τη Δευτέρα 5 Μαρτίου θα πραγματοποιηθούν τρίωρες στάσεις εργασίας μεταξύ 5-8, 13:00-16:00 και 21:00-24:00.
  • Την Τρίτη 6 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί 24ωρη απεργία (00:00 - 24:00). Τις ίδιες ώρες δεν θα πραγματοποιούνται τα δρομολόγια της γραμμής 3 του μετρό στο τμήμα Δουκ. Πλακεντίας - Αεροδρόμιο.

Είσαι Φοιτητής στην Πάτρα; Δες ΕΔΩ!

Οι εργαζόμενοι στον σιδηρόδρομο αντιδρούν στην επικείμενη ιδιωτικοποίηση της ΕΕΣΣΤΥ (λήξη δεσμευτικών προσφορών στις 6 Μαρτίου) και στη συνεχιζόμενη, όπως λένε, απαξίωση όλων των εταιρειών που έχει ως αποτέλεσμα τη δυσχέρεια πραγματοποίησης του μεταφορικού έργου,ενώ κάνουν λόγο και για τεράστιες ελλείψεις προσωπικού.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ, με ανακοίνωσή της, ζητά την κατανόηση του επιβατικού κοινού και εκφράζει τη λύπη της για όποια ταλαιπωρία υποστεί λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων, για τις οποίες η εταιρία ουδεμία ευθύνη φέρει.

Για περισσότερες πληροφορίες το επιβατικό κοινό μπορεί να καλεί στον αριθμό 14511.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα του Πανεπιστημίου Πατρών.