Φοιτητές στην Πάτρα πλήρωναν με πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ

Φοιτητές στην Πάτρα πλήρωναν με πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ

Η μία καταγγελία στην Πάτρα άρχισε να διαδέχεται την άλλη, όταν όμως ήταν αργά. Οι πρωταγωνιστές είχαν μελετήσει καλά τις κινήσεις τους...

Γέμισαν με πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ την αγορά της Πάτρας. Σύμφωνα με καταγγελίες, πρόκειται για τρεις νεαρούς Κύπριους φοιτητές.

Ακολούθησε τα Φοιτητικά Νέα και στο Viber! Πατήστε εδώ για να μπείτε στην ομάδα μας!


Όπως περιέγραψε στην εφημερίδα «Κόσμος» οδηγός ταξί, το Σάββατο του Καρναβαλιού, επιβίβασε στο όχημα του την παρέα των φοιτητών, τον πλήρωσαν με 50ευρο, εκείνος τους έδωσε κανονικά τα ρέστα, όμως αργότερα διαπίστωσε σε άλλη του συναλλαγή πως το χαρτονόμισμα ήταν πλαστό.

Το περιστατικό δεν ήταν μεμονωμένο. Λίγες ώρες μετά σε κατάστημα ψιλικών στην Ρήγα Φεραίου προφανώς οι ίδιοι δράστες έκαναν νέα συναλλαγή και πάλι με πλαστό 50ευρο.

Η ιδιοκτήτρια του καταστήματος μίλησε για Κύπριους που αγόρασαν εμπόρευμα και όπως τόνισε κατάλαβε την πλαστότητα του χαρτονομίσματος, όμως μέσα στον γενικό «χαμό» που επικρατούσε, έχασε τους Κύπριους πριν προλάβει να τους σταματήσει και να τους ζητήσει… τα ρέστα (που ήδη είχε δώσει).

Με βάση τα παραπάνω είναι βέβαιο πως οι τρεις Κύπριοι είχαν χτυπήσει και σε άλλες περιπτώσεις, εκμεταλλευόμενοι τον συνωστισμό και την ταχύτητα με την οποία ήθελαν επαγγελματίες της Πάτρας να εξυπηρετούν τους πελάτες τους.

Κατήγγειλαν το περιστατικό στην Αστυνομία, η οποία διενεργεί έρευνες. Κάμερες όμως έχουν καταγράψει τις κινήσεις τους.

Διαβάστε ακόμη: ΔΕΙΤΕ τι βρήκε φοιτητής στο φαγητό της Λέσχης στο Πανεπιστήμιο Πατρών (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα του Πανεπιστημίου Πατρών.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr