Αυτός είναι ο φοιτητής του Πανεπιστημίου Πατρών που διοργανώνει νέο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στην Πάτρα

 

ΕΝΟΤΗΤΕΣ

Αυτός είναι ο φοιτητής του Πανεπιστημίου Πατρών που διοργανώνει νέο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στην Πάτρα

Ο 22χρονος Άγγελος Αποστολόπουλος είναι το πρόσωπο που πήρε την απόφαση να διοργανώσει νέο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στην Πάτρα. Ο φοιτητής ενώ συστήθηκε, εξήγησε τη αποφασή του σε συνέντευξη που παραχώρησε σε όσους δεν γνώριζαν.

«Πήρα την πρωτοβουλία να διοργανώσω ένα συλλαλητήριο για την Μακεδονία στην Πάτρα, πολύ πριν γίνει το πρώτο συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη, γιατί θεωρώ ότι η πόλη μου είναι ανενεργή σε τέτοιου είδους θέματα», όπως είπε ο Άγγελος, φοιτητής στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών.

Έπειτα διευκρίνησε ότι βρίσκεται σε επαφή με τους διοργανωτές των άλλων δύο συλλαλητηρίων, ωστόσο θέλει να κρατηθούν αποστάσεις και να υπάρξουν διαχωριστικές γραμμές, καθώς θεωρεί πως πίσω από τα δύο προηγούμενα συλλαλητήρια κρύβονται πολλές πολιτικές κινήσεις και υπήρχε «παρασκήνιο», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πάντως, ο ίδιος, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, ήταν παρών στο συλλαλητήριο της Αθήνας.

«Θεωρώ, ότι πολλοί συμπατριώτες μου δεν ήταν δυνατό να πάνε ούτε στην Αθήνα, πόσο μάλλον στη Θεσσαλονίκη, αν και ξέρω ότι ήθελαν να συμμετάσχουν. Έτσι το συλλαλητήριο στην Πάτρα, θα τους δώσει αυτή τη δυνατότητα», αναφέρει ο κ. Αποστολόπουλος.

"Πολύ σύντομα, τόσο στην Πάτρα, όσο και στην Αθήνα, θα γίνει επίσημη συνέντευξη Τύπου, που θα ανακοινωθεί η συντονιστική επιτροπή για το νέο συλλαλητήριο", τόνισε o νεαρός φοιτητής, ενώ, σύμφωνα με τη σελίδα για την εκδήλωση αυτή, το συλλαλητήριο είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου στην Πλατεία Γεωργίου, στην Πάτρα. Μέχρι στιγμής, στη συγκεκριμένη σελίδα, έχουν δηλώσει συμμετοχή 1.700 άτομα, ενώ έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον περισσότεροι από 3.900.

Ο Κύπριος φοιτητής που μίλησε στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία