Καθηγητής του ΠΑΜΑΚ θα πραγματοποιήσει καθιστική διαμαρτυρία!

Πανεπιστήμιο ΜακεδονίαςΚαθιστική διαμαρτυρία θα πραγματοποιήσει καθηγητής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (ΠΑΜΑΚ) με την έναρξη του νέου ακαδημαϊκού έτους σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει στην ανακοίνωση που απέστειλε στα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr ο Αναπληρωτής Καθηγητής του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του ΠΑΜΑΚ, Γεώργιος Βοσκόπουλος, «την επόμενη εβδομάδα 2-6 Οκτωβρίου δεν θα πραγματοποιηθούν μαθήματα σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την έλλειψη δημοκρατίας, αξιοκρατίας και ισονομίας που θα όφειλε να χαρακτηρίζει έναν πανεπιστημιακό χώρο».

Οι λόγοι που οδηγούν τον καθηγητή του ΠΑΜΑΚ σε καθιστική διαμαρτυρία σύμφωνα με την ανακοίνωση που απέστειλε στα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr, έχουν ως εξής:

Την επόμενη εβδομάδα 2-6 Οκτωβρίου δεν θα πραγματοποιηθούν μαθήματα σε ένδειξη διαμαρτυρίας για:

  1. Την άρνηση επί μήνες του πρύτανη να με δει και να του εκθέσω σειρά σοβαρών προβλημάτων που με αφορούν και σχετίζονται με το ακαδημαϊκό περιβάλλον
  2. Τη μη διεκπεραίωση επί μήνες από τον πρόεδρο του τμήματος της διαδικασίας (γνωμοδότηση) που αφορά την εξέλιξη μου
  3. Την παραβίαση προσωπικών δεδομένων και ιδιωτικότητας καθώς και σειρά παράνομων πράξεων σε βάρος μου
  4. Την απόπειρα συλλογής υπογραφών από φοιτητή του τμήματος που ζητούσε την απομάκρυνση μου από το τμήμα

Τα μαθήματα θα αναπληρωθούν στα τέλη του εξαμήνου. Τις ώρες των μαθημάτων θα βρίσκομαι στο γραφείο μου πραγματοποιώντας καθιστική διαμαρτυρία για την έλλειψη δημοκρατίας, αξιοκρατίας και ισονομίας που θα όφειλε να χαρακτηρίζει έναν πανεπιστημιακό χώρο.

Σημαντική Ενημέρωση σχετικά με τις Αιτήσεις για το Φοιτητικό Στεγαστικό Επίδομα!

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr