Κλειστό θα παραμείνει το ΠΑΜΑΚ και στις 10/01

Κλειστό θα παραμείνει το ΠΑΜΑΚ και στις 10/01

Οι ασυνήθιστα χαμηλές θερμοκρασίες των τελευταίων ημερών, οι οποίες έπληξαν τη χώρα και ιδιαίτερα τη Βόρεια Ελλάδα, προκάλεσαν σοβαρές βλάβες στο σύστημα θέρμανσης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, το οποίο τέθηκε εκτός λειτουργίας, με αποτέλεσμα το Πανεπιστήμιο να παραμείνει κλειστό σήμερα (Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2017).

Καταβλήθηκαν σύντονες και συστηματικές προσπάθειες για την αποκατάσταση του συστήματος, αλλά αυτό επιτεύχθηκε μόνο μερικώς. Για τον λόγο αυτό, το Πανεπιστήμιο δεν θα λειτουργήσει και αύριο, Τρίτη. Οι παρεμβάσεις για την επιδιόρθωση των σοβαρών ζημιών που υπέστη το σύστημα συνεχίζονται εντατικά από την Τεχνική Υπηρεσία του Ιδρύματος, η οποία καταβάλλει από την Κυριακή συνεχείς προσπάθειες εντοπισμού και αποκατάστασης όλων των σημείων που υπέστησαν τις βλάβες.


Για την πορεία αποκατάστασης η πανεπιστημιακή κοινότητα του Ιδρύματος θα ενημερώνεται καθημερινά. Αν θέλετε να μείνετε ενημερωμένοι πατήστε εδώ.

Τα παραπάνω ανακοινώθηκαν σήμερα από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.

Περισσότερα φοιτητικά νέα που αφορούν το ΠΑΜΑΚ στην κατηγορία «Πανεπιστήμιο Μακεδονίας» του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr