Τιμητικοί έπαινοι, διακριθέντες φοιτητές, Πανεπιστημίου Μακεδονίας, ΠΑΜΑΚ Τιμητικοί έπαινοι σε πέντε διακριθέντες φοιτητές του Πανεπιστημίου Μακεδονίας

Τιμητικοί έπαινοι σε πέντε διακριθέντες φοιτητές του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (ΠΑΜΑΚ)

Τα συγχαρητήρια, τις ευχές για καλή επιτυχία και τιμητικούς επαίνους δέχθηκαν από τις Πρυτανικές Αρχές του Πανεπιστημίου Μακεδονίας πέντε φοιτητές του Ιδρύματος, οι οποίοι αναδείχθηκαν νικητές στον ελληνικό διαγωνισμό του CFA Institute Research Challenge και θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στον περιφερειακό διαγωνισμό της οργάνωσης, ο οποίος θα διεξαχθεί στο Σικάγο στις 16 Απριλίου 2016.

Η ομάδα αποτελείται από τους φοιτητές Κυριάκο Κωνσταντίνου, Παναγιώτη Καλόγηρο, Αντώνη Σημαιάκη και Ορέστη Βραβοσινό του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής, καθώς και τον Κωνσταντίνο Σίσκο από το Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων. Ακαδημαϊκός τους σύμβουλος είναι ο επίκουρος καθηγητής του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής, Συμεών Παπαδόπουλος.


Τους επαίνους απένειμαν ο Αναπληρωτής Πρύτανη, καθηγητής Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος, ο Πρόεδρος του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής, καθηγητής Χρήστος Νεγκάκης, καθώς και ο επίκουρος καθηγητής Συμεών Παπαδόπουλος.

Το CFA (Chartered Financial Analyst) Institute Research Challenge είναι ένας παγκόσμιος διαγωνισμός πανεπιστημίων στην «Ανάλυση Εταιριών και Μετοχών». Διοργανώνεται σε συνεργασία με τις κατά τόπους ενώσεις και στόχο έχει την ανάλυση μιας εισηγμένης εταιρείας με τον ίδιο τρόπο που προσεγγίζεται από επαγγελματίες, προωθώντας έτσι τις καλύτερες πρακτικές έρευνας στη νέα γενιά αναλυτών του συγκεκριμένου κλάδου.

Περισσότερα άρθρα που αφορούν τη Φοιτητική Ζωή μπορείτε να δείτε στην κατηγορία του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr ή ΕΔΩ

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr