Το Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και το American Marketing Association, Services Marketing Special Interest Group (AMA SERVSIG) διοργανώνουν το 8ο AMA SERVSIG - International Service Research Conference από τις 13 έως και τις 15 Ιουνίου 2014 στο ξενοδοχείο Makedonia Palace στη Θεσσαλονίκη. Κύριοι ομιλητές/τριες του συνεδρίου είναι οι 
tzakouΗ κα Νέλλυ Τζάκου ορίστηκε Γενική Διευθύντρια Λιανικής Τραπεζικής της Εθνικής Τράπεζας τον Ιούλιο του 2013. Είναι υπεύθυνη για τη Λιανική Τραπεζική, για το Δίκτυο Καταστημάτων και το e-Business και για τα Εναλλακτικά Δίκτυα της Τράπεζας. Είναι μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Τράπεζας. Από το Δεκέμβριο του 2012, κατείχε τη θέση της Γενικής Διευθύντριας, της Επικεφαλούς Εργασιών, των Επιχειρηματικών Διαδικασιών και της Τεχνολογίας των Πληροφοριών της Τράπεζας. Εντάχθηκε στην Εθνική Τράπεζα τον Ιούλιο του 2007 σαν Γενική Διευθύντρια, Επικεφαλής Λειτουργιών και Υπηρεσιών Παγκόσμιων Συναλλαγών. Είναι κάτοχος πτυχίου Οικονομικής Επιστήμης από το Πανεπιστήμιο Πειραιά, καθώς και κάτοχος MBA από το University of Wales & Manchester Business School.
Νέλλη Τζάκου-Λαμπροπούλου
Γενική Διευθύντρια Λιανικής Τραπεζικής της Εθνικής Τράπεζας.
gronroosΟ Δρ. Christian Grönroos είναι Καθηγητής Μάρκετινγκ Υπηρεσιών και Μάρκετινγκ Σχέσεων στο Hanken School of Economics της Φινλανδίας Είναι επίσης πρώην Επισκέπτης Καθηγητής του μάρκετινγκ στο Arizona State University και Επισκέπτης Καθηγητής της διαχείρισης των υπηρεσιών του Lund University στη Σουηδία. Επιπλέον, είναι Επίτιμος Καθηγητής στο Nankai University και του Tianjin Normal University, PR Κίνα, και του Oslo School of Management στη Νορβηγία. Είναι διακεκριμένος ερευνητής του Κέντρου Υπηρεσιών Ηγεσίας στο Arizona State University και διεθνής συνάδελφος της CTF - Υπηρεσία Κέντρου Ερευνών του Karlstad University στη Σουηδία. Το 2011 είχε επιλεγεί ως ο 11ος Θρύλος στο Marketing από το Ίδρυμα Sheth, ο πρώτος εκτός Βόρειας Αμερικής. Ως ένας από τους μελετητές του πρωτοποριακού σύγχρονου μάρκετινγκ υπηρεσιών, αποτελεί έναν κορυφαίο μελετητή στον τομέα αυτό και στο μάρκετινγκ σχέσεων.
Dr. Christian Grönroos,
Professor Services Marketing Hanken School of Economics, Finland
varelaΗ κ. Αγγέλα Βαρελά είναι Γενική Διευθύντρια για την προώθηση του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ). Κατέχει πτυχίο Πολιτικών και Οικονομικών Επιστημών (Πάντειο Πανεπιστήμιο Αθηνών), καθώς και Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στη Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων (Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο). Μιλάει 4 γλώσσες και έχει εργαστεί σε διάφορες θέσεις του Ε.Ο.Τ., τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.
Αγγέλα Βαρελά,
Γενική Διευθύντρια για την προώθηση του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ)
ravaraΗ κα Chiara Ravara εντάχθηκε στη Ryanair μετά από εννέα χρόνια εμπειρίας στην τουριστική βιομηχανία. Εργάστηκε για πέντε χρόνια με το Cremona Tourist Board προωθώντας τον εισερχόμενο τουρισμό και στη συνέχεια τέσσερα χρόνια με την AVIAREPS, τον παγκόσμιο ηγέτη οργανισμό για τους Τουριστικούς Προορισμούς και την εκπροσώπηση της Αεροπορίας, όπου ήταν Διευθύντρια Διαχείρισης Λογαριασμών για Διεθνείς Τουριστικά Συμβούλια και Αεροπορικές Εταιρείες.
Chiara Ravara,
Sales & Marketing Executive (Greece, Italy, Croatia) Ryanair Ltd., Ireland
Περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο θα βρείτε στην ιστοσελίδα www.servsig2014.uom.gr ενώ για άμεση ενημέρωση όλων των εξελίξεων μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του στο 

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr