Το 6ο Διεθνές Συνέδριο Δικαίου Πληροφορικής (ICIL 2014) διοργανώνεται από το Τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (Επιστημονική Ομάδα Δικαίου Πληροφορικής - ITLaw Team), το Τμήμα Νομικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, την Ερευνητική Ομάδα «Πληροφορία: Ιστορία, Ρύθμιση και Πολιτισμός» του Ιονίου Πανεπιστημίου και τη Διεθνή Επιστημονική Εταιρεία "International Society for Ethics and Information Technology (INSEIT)".


To ICIL 2014 θα πραγματοποιηθεί στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας στις 30-31 Μαΐου 2014 με εισηγήσεις διακεκριμένων ομιλητών από τον ελληνικό και διεθνή χώρο. Το Συνέδριο θα περιλαμβάνει εξειδικευμένες συνεδρίες για το Δίκαιο της Υγείας (Health Law and Information) και για τη Φιλοσοφία του Διαδικτύου (PhiloWeb GR 2014: Web & Philosophy: Ethics, Logic and Law), καθώς και αυτή των Young Scholars.


Το ICIl 2014 υποστηρίζεται από την Ένωση Ελλήνων Νομικών e-Θέμις, όπως επίσης από το Institute for Legal Informatics (IRI - Germany), το International Center for Information Ethics (ICIE - Germany) και το NEXA Center for Internet and Society (Italy).


Περισσότερες πληροφορίες στο: http://icil.gr και www.itlaw.uom.gr


Πρόγραμμα(.pdf)

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr