Η εκδήλωση, με τον χαρακτηριστικό τίτλο «Κάνε Βουτιά στην Αγορά Εργασίας του Τουρισμού!», θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015.

«Βουτιά» στην αγορά εργασίας του Τουρισμού δίνει την ευκαιρία να κάνουν δεκάδες φοιτητές και απόφοιτοι του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, το Γραφείο Διασύνδεσης του Ιδρύματος, διοργανώνοντας ενημερωτική εκδήλωση για τις προοπτικές και τις δυνατότητες σταδιοδρομίας στο συγκεκριμένο οικονομικό τομέα, ο οποίος από πολλούς θεωρείται η «βαριά βιομηχανία» της ελληνικής οικονομίας και προσφέρει κάθε χρόνο χιλιάδες θέσεις εργασίας.

Η εκδήλωση, με τον χαρακτηριστικό τίτλο «Κάνε Βουτιά στην Αγορά Εργασίας του Τουρισμού!», θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015, στην Αίθουσα Συνεδρίων, στον 1ον όροφο, του Πανεπιστημίου, από τις 3 μετά το μεσημέρι μέχρι τις 7:15 το απόγευμα.

Τους φοιτητές και τους αποφοίτους  θα ενημερώσουν φορείς και επιχειρήσεις από το χώρο του Τουρισμού για να τους μεταδώσουν τις γνώσεις τους για τις ανάγκες της αγοράς εργασίας του χώρου και να  μοιραστούν την εμπειρία τους από τη δική τους πορεία στον συγκεκριμένο τομέα.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, στο πλαίσιο της προσπάθειας σύνδεσης των σπουδών του ελληνικού πανεπιστημίου με την αγορά εργασίας και η συμμετοχή σε αυτό θα είναι δωρεάν. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στον παρακάτω σύνδεσμο: https://dasta.uom.gr/Career/Events/16524.html

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr