Ολοκλήρωση Εγγραφών στο ΠΑΜΑΚ και ημερομηνία έναρξης των μαθημάτων

Ολοκλήρωση Εγγραφών στο ΠΑΜΑΚ και ημερομηνία έναρξης των μαθημάτων

Ολοκλήρωση Εγγραφών: Τα «Φοιτητικά Νέα» παρουσιάζουν σχετική ενημέρωση προς τους πρωτοετείς φοιτητές 2020-2021 του Πανεπιστημίου Μακεδονίας για την ολοκλήρωση της εγγραφής τους στο Τμήμα Εισαγωγής.

  • Την ενημερωτική σελίδα των φοιτητών του ΠΑΜΑΚ μπορείτε να την δείτε εδώ.

Τα μαθήματα των πρωτοετών φοιτητών στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021 θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020. Για τον τρόπο διδασκαλίας των μαθημάτων (δια ζώσης ή εξ αποστάσεως) θα ενημερωθείτε από τις ιστοσελίδες των Τμημάτων σας, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Ίδρυμα.

Είσαι Πρωτοετής; Μείνετε Συντονισμένοι στα «Φοιτητικά Νέα» καθώς μέσα από την ροή ειδήσεων της αρχικής σελίδας foititikanea.gr θα σας ενημερώσουν για την διαδικασία έκδοσης φοιτητικού πάσου, φοιτητικών συγγραμμάτων, δωρεάν σίτισης, δωρεάν στέγασης, φοιτητικών επιδομάτων, διαδικασία μετεγγραφών κτλ. Συντονίσου στην κεντρική σελίδα ενημέρωσης των φοιτητών στο facebook Φοιτητικά Νέα - Foititikanea.gr για να ενημερώνεσαι για τα σημαντικότερα νέα που σε αφορούν και για όλα τα τελευταία νέα στην σελίδα Φοιτητικά Νέα - Newsroom.


Και προσθέτει, πως μετά την ηλεκτρονική σας εγγραφή στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων θα ακολουθήσει η εγγραφή σας στο Τμήμα, η οποία θα γίνει σε ειδική πλατφόρμα του Πανεπιστημίου, ηλεκτρονικά, χωρίς την προσέλευσή σας στο Τμήμα. Θα ακολουθήσει σχετική ανακοίνωση για τα δικαιολογητικά εγγραφής που θα απαιτηθούν και ο σύνδεσμος στον οποίο θα γίνει η εγγραφή σας. Για να λάβετε πρώτοι σχετική ενημέρωση πατήστε εδώ.

Ακόμη, για να συντονιστείτε με το Newsroom του «Φοιτητικά Νέα» για την ροή των τελευταίων νέων, πατήστε εδώ.

Για ότι νεότερο θα υπάρξει σχετική ενημέρωση στα «Φοιτητικά Νέα». Μείνετε Συντονισμένοι για την καθημερινή σας Φοιτητική Ενημέρωση!

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

ΠΜΣ Σχολής Επιστημών Υγείας Παν. Πατρών