"Άνοιξαν" οι αιτήσεις φοιτητών - αποφοίτων για τη συμμετοχή στις συνεντεύξεις των Ημερών Καριέρας 2018 του ΠΑΜΑΚ

Το Γραφείο Διασύνδεσης διοργανώνει στις 10-11 Μαΐου 2018, τη μεγάλη ετήσια συνάντηση τελειόφοιτων και νέων αποφοίτων των προπτυχιακών και μεταπτυχιακών Τμημάτων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, με στελέχη επιλογής προσωπικού ελληνικών και διεθνών εταιριών που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας.

Οι συνεντεύξεις θα πραγματοποιηθούν στην κεντρική Βιβλιοθήκη του Ιδρύματος, τις ώρες 10:00-17:00 και θα είναι αυστηρά προγραμματισμένες για κάθε υποψήφιο.

Από τις 16 έως και τις 30 Απριλίου, καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή στις προγραμματισμένες συνεντεύξεις που θα πραγματοποιηθούν στις 10-11 Μαΐου 2018, τις ώρες 10:00-17:00, στην Βιβλιοθήκη του πανεπιστημίου.

Τα βήματα:

1. Δείτε στην ιστοσελίδα careerdays2018.uom.gr, τις προϋποθέσεις και τη διαδικασία συμμετοχής.

2. ΔΕΙΤΕ στη Λίστα Επιχειρήσεων όλες τις εταιρίες που συμμετέχουν και τα προφίλ των υποψηφίων που αναζητούν. 

3. Συμπληρώστε ηλεκτρονικά την αίτησή σας.

4. Προωθήστε το βιογραφικό σας σημείωμα (pdf αρχείο, τίτλος: ονοματεπώνυμο, κεφαλαία, ελληνικά π.χ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ_ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ) στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

5. Η αίτησή σας εγκρίνεται ΜΟΝΟΝ εφόσον λάβετε σχετικό ενημερωτικό μήνυμα στο email σας.

Σημαντικές ημερομηνίες:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΩΝ: 3-4 Μαϊου, 08:00-18:00, στο Γραφείο Διασύνδεσης.

ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΩΝ: 10-11 Μαϊου, Βιβλιοθήκη ΠΑΜΑΚ, προγραμματισμένα ραντεβού

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στα τηλέφωνα 2310 - 891 221/359/342.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα που αφορούν το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας