ΠΑΜΑΚ: Βράβευση της Ολυμπιακής Ομάδας Ρομποτικής και απονομή πτυχίων στους απόφοιτους της Ακαδημίας Ρομποτικής

Για τη διάκρισή τους στην Ολυμπιάδα Ρομποτικής του 2017, που διοργανώθηκε στην Κόστα Ρίκα, θα βραβευθούν τα μέλη της αγωνιστικής ομάδας της Ακαδημίας Ρομποτικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018, στις 11 το πρωί, στην Αίθουσα Φίλων Μουσικής του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Η απονομή των βραβείων, την οποία θα κάνει ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, εντάσσεται στο πλαίσιο της επίσημης τελετής λήξης της εκπαιδευτικής περιόδου για τους μαθητές της Ακαδημίας, οι οποίοι συμπλήρωσαν τον τρέχοντα κύκλο μαθημάτων.

Στους νεαρούς απόφοιτους θα απονεμηθούν πιστοποιητικά επιτυχούς παρακολούθησης, ενώ στη συνέχεια θα γίνει η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ακαδημίας.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσει ο Επιστημονικά Υπεύθυνος της Ακαδημίας Ρομποτικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, επίκουρος καθηγητής Νικόλαος Φαχαντίδης, ενώ θα ακολουθήσει ενδιαφέρουσα ομιλία με θέμα «Καινοτομία στην ηλεκτρονική Υγεία» από τον δρ. Παντελή Αγγελίδη, καθηγητή και Πρόεδρο του τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, καθώς και Πρόεδρο της Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr