ελληνικό πανεπιστήμιο, καλύτερα της Ευρώπης, Πανεπιστήμιο Κρήτης

Το μοναδικό ελληνικό πανεπιστήμιο που βρίσκεται ανάμεσα στα καλύτερα της Ευρώπης είναι το Πανεπιστήμιο Κρήτης!

Το όνομα του Πανεπιστημίου Κρήτης βρίσκεται ανάμεσα στα καλύτερα πανεπιστήμια της Ευρώπης για το 2016 ,δίπλα στα κορυφαία βρετανικά ιδρύματα.

Ακόμα μία πρωτιά για το Πανεπιστήμιο Κρήτης παρά τους δύσκολους καιρούς που βιώνει η Ελλάδα συνολικά αλλά και συγκεκριμένα η  εκπαίδευση και η έρευνα.

Ανάμεσα στα 180 καλύτερα πανεπιστημιακά ιδρύματα της Ευρώπης φιγουράρει το Πανεπιστήμιο Κρήτης, στην κατάταξη Times Higher Education World University με τον ανταγωνισμό να είναι σκληρός.

Μάλιστα, είναι το μοναδικό ελληνικό πανεπιστήμιο που βρίσκεται στη λίστα για το 2016!

Ο αριθμός των πανεπιστημίων και ανώτερων ιδρυμάτων στην Ευρώπη υπερβαίνει τις 6 χιλιάδες, ενώ το μοντέλο αξιολόγησης που εφαρμόζεται από τους Times, χρησιμοποιεί αυστηρά πρότυπα.

Το κορυφαίο ίδρυμα του νησιού βρίσκεται επάξια στη λίστα δίπλα από τα μεγαλύτερα και ιστορικά πανεπιστημιακά ιδρύματα της Βρετανίας, όπως αυτό της Οξφόρδης , του Cambridge αλλά και το  Imperial College London.

Δείτε αναλυτικά τη λίστα ΕΔΩ

Είσαι Φοιτητής στο Πανεπιστήμιο Κρήτης; Κάνε LIKE στην σελίδα «Ενημέρωση φοιτητών Πανεπιστημίου Κρήτης» για να είσαι πάντα ενημερωμένος για όλα τα φοιτητικά νέα του Πανεπιστημίου!

Περισσότερα νέα που αφορούν το Πανεπιστήμιο Κρήτης στην κατηγορία του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr