Παραμονές της Πανεργατικής Απεργίας, 26/11/14, πραγματοποιήθηκε η μαζικότερη Γενική Συνέλευση όλων των Σχολών του Πανεπιστημίου Κρήτης στο Ρέθυμνο από την ίδρυση του. Συγκεκριμένα προσήλθαν τουλάχιστον 1500 φοιτητές ,οι οποίοι ανέδειξαν ως πρώτο το πολιτικό πλαίσιο του Συντονιστικού Κατάληψης.

Κατά αυτό τον τρόπο, συνεχίζουμε για 3η συνεχόμενη εβδομάδα την κατάληψη του Ιδρύματος, οργανώνοντας και κλιμακώνοντας τον αγώνα μας ενάντια στον Οργανισμό του Π.Κ., καθώς και σε κάθε κυβερνητική μνημονιακή πολιτική που υιοθετείται για την στέρηση του βασικού δικαιώματος μας στην δημόσια και δωρεάν φοίτηση. Έτσι, οργανώνουμε την συμμετοχή μας στην αυριανή Πανεργατική Απεργία, δίνοντας συνολική και συντονισμένη απάντηση ενάντια στην κυβέρνηση και τα μέτρα της, μαζί με κάθε πληττόμενο κομμάτι της τοπικής κοινωνίας.

Η μαζική και συντονισμένη συμμετοχή όλων μας στις απεργιακές και κινηματικές δράσεις είναι απαραίτητη προκειμένου να έχει ουσιαστικό αποτέλεσμα ο αγώνας μας ενάντια στην κυβέρνηση των μνημονίων, της φτώχειας, του ρατσισμού και της εκμετάλλευσης.

Συντονιστικό Κατάληψης Πανεπιστημίου Κρήτης στο Ρέθυμνο

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr