Τετ α τετ με τους φοιτητές που έμειναν άστεγοι είχε ο Υπουργός Παιδείας

Στο Ηράκλειο ο υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστας Γαβρόγλου συνομιλεί με φοιτητές κατά τη διάρκεια σύσκεψης στην Πρυτανεία, τη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018, μετά την καταστροφική πυρκαγιά στο Πανεπιστήμιο Κρήτης που προκάλεσε σοβαρές ζημίες στις εγκαταστάσεις του.

Τετ α τετ με τους φοιτητές που... έμειναν άστεγοι, είχε σήμερα ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου, μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε χθες, στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Κρήτης, στη λεωφόρο Κνωσού, στο Ηράκλειο.

Ο κ. Γαβρόγλου, συνοδευόταν από τους βουλευτές Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ, Βαρδάκη, Ηγουμενίδη και Μιχελογιαννάκη, τον πρύτανη Οδυσσέα Ζώρα και τον γραμματέα της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, Γ.Παυλιδάκη.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, ο υπουργός θα δει από κοντά τους χώρους που έπαθαν ζημιές από τη φωτιά, ενώ κατόπιν θα γίνει σύσκεψη στην Περιφέρεια, υπό τον κ.Γαβρόγλου.

Ο υπουργός αναμένεται να ανακοινώσει μέτρα για την άμεση αποκατάσταση της λειτουργίας του πανεπιστημίου, την άμεση βοήθεια στους φοιτητές που επλήγησαν για τη στέγασή τους και την αποκατάσταση των καταστροφών στις εστίες.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα νέα για το Πανεπιστήμιο Κρήτης.

photo cretalive

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr