Το λεωφορείο EURAXESS πάει στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Το λεωφορείο EURAXESS πάει στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Την Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015, 10.00 – 16.00 στην Κεντρική Βιβλιοθήκη Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Τι είναι το «EURAXESS Roadshow»;


Με στόχο την ευαισθητοποίηση των ερευνητών και των οργανισμών, το «EURAXESS Roadshow» βρίσκεται σε περιοδεία, κατά την οποία είναι προγραμματισμένες επισκέψεις σε 35 πόλεις σε 16 χώρες! Το λεωφορείο Euraxess Roadshow θα επισκεφτεί την πόλη των Ιωαννίνων στις 19 Οκτωβρίου 2015 (Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων).

Στο σημείο της εκδήλωσης θα παρέχεται άμεση πρόσβαση σε πληροφορίες μέσω εξειδικευμένου προσωπικού και ειδικά σχεδιασμένων τερματικών σταθμών (touch screen information stand), σχετικά με τις παρεχόμενες υπηρεσίες του δικτύου EURAXESS και πώς αυτές αξιοποιούνται σε όφελος της ερευνητικής καριέρας. Επιπλέον, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο θα βρίσκεται επαγγελματίας φωτογράφος για βιογραφικά σημειώματα και θα παρέχεται πρόσβαση στη διαδικτυακή πύλη εύρεσης εργασίας «EURAXESS Jobs». Το προσωπικό του ελληνικού δικτύου EURAXESS είναι έτοιμο να σας καλωσορίσει στην εκδήλωση και να σας παρέχει οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την κινητικότητα των ερευνητών, την ανάπτυξη της καριέρας τους και το ρόλο των στρατηγικών ανθρωπίνων πόρων για τους ερευνητές και τους οργανισμούς.

Παράλληλα 12.00 – 16.00 στο Αμφιθέατρο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης θα πραγματοποιηθεί ειδική εκδήλωση με τίτλο: “ Η σταδιοδρομία των ερευνητών μέσα από την Ευρωπαϊκή Χάρτα & τον Κώδικα Δεοντολογίας στον Ευρωπαϊκό χώρο Έρευνας ” και στόχο την προώθηση της Ευρωπαϊκής Χάρτας για τους Ερευνητές και τον Κώδικα Δεοντολογίας για την Πρόσληψη των Ερευνητών (Χ&Κ). Στο πλαίσιο της ειδικής εκδήλωσης θα πραγματοποιηθούν εργαστήρια με θεματολογία την προετοιμασία συγγραφής ερευνητικών προτάσεων Horizon 2020.

Περισσότερες πληροφορίες και το πρόγραμμα της εκδήλωσης Euraxess Roadshow στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων θα βρείτε στην ιστοσελίδα της Δομής Απασχόλησης & Σταδιοδρομίας http://dasta.uoi.gr/ – Ερευνητές, όπου φιλοξενείται ο Κόμβος Euraxess του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. 

Θα δοθούν Αναμνηστικά Δώρα από το Euraxess

patra-athina-thessalonikh-πάτρα-αθήνα-θεσσαλονίκη

Ακολουθήστε την περιοδεία εδώ! 

https://www.facebook.com/EURAXESS.OnTour, www.facebook.com/EURAXESS-Greece-180420252009270/timeline/, www.facebook.com/dastauoi

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr