πρωτοετής, φοιτήτρια, φοιτητική, ζωή, πανεπιστήμιο, Ιωαννίνων,2015 Η πρωτοετής φοιτήτρια μπορεί τώρα να ξεκινήσει τη φοιτητική της ζωή

Η πρωτοετής φοιτήτρια μπορεί τώρα να ξεκινήσει τη φοιτητική της ζωή

Μεγάλη η ανταπόκριση στην έκκληση για βοήθεια της επιτυχούσας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Υπηρεσία Επιμελητών Ανηλίκων Αγρινίοιυ και το Δικαστήριο Ανηλικων αγρινίου ευχαριστεί θερμά για την ανταπόκριση που είχε ο κόσμος στην εκκληση για βοήθεια της επιτυχούσας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση η οποία δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να αγοράσει έως ούτε και εισιτήριο για ΚΤΕΛ.

Το σχετικό άρθρο μπορείτε να το δείτε εδώ: Νεοεισαχθής φοιτήτρια πανεπιστημίου κάνει έκκληση βοήθειας για να σπουδάσει


Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει πως η βοήθεια που της παρασχέθηκε έως τώρα είναι αρκετή για να ξεκινήσει την φοιτητική της ζωή.

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας είχε αναδείξει την περίπτωση της Δ.Κ. η οποία συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Τι έγραφε η ανακοίνωση

«H Δ.Κ. μαθήτρια λυκείου της περιοχής μας είναι επιτυχούσα στο Παιδαγωγικό Τμήμα Ιωαννίνων. Όσοι γνωρίζουν την ιστορία της, το δύσκολο οικογενειακό περιβάλλον στο οποίο μεγάλωσε και τη βία που υπέστη, θεωρούμε ότι η είσοδός της στην τριτοβάθμια εκπαίδευση ήταν πραγματικά ένας ΑΘΛΟΣ. Τα οικονομικά δεδομένα της οικογένειας είναι τόσο ισχνά που δεν… υπάρχουν πόροι ούτε καν για το εισιτήριο του ΚΤΕΛ για τα Ιωάννινα. Όσοι θέλουν να βοηθήσουν… τους ευχαριστούμε θερμά».

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr